Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
beeboy
addikt
válasz
danteshell
üzenetére
erre mondják hogy halmozottan hátrányos?
drogos, buzi, és felnőtt részegek verték kiskorában? -
beeboy
addikt
Persze, elismerem hogy rossz példa, de azért az mégis csak durvább lenne, ha pl. azt mondanám:
Írjuk elő a komcsiknak, hogy muszáj lopni, egyből nekiállnának üvöltözni, hogy akkor nem is kell a lopott vagyon, meg én személy szerint visszakapnám a 20 millámat amit elvettek tőlem? Szvsz még többet lopnának.
(na ha ezt se moderálják....
- akkor minden tiszteletem) -
beeboy
addikt
OK. tételezzük fel, hogy elfogadom az érvelésedet. Viszont:
Az egyenlő elv alapján épp úgy elítéled azokat a zsidókat akik kivonultak a becsület napján v. mi a szöszön az általuk neonáciknak titulált (nem tudom mennyi ebben az igazság) felvonulók ellen, és inzultálták őket.
Persze megint félrebeszélek, de azért kérlek, válaszolj. -
beeboy
addikt
Az lehet, hogy a saját kertedben azt csinálsz amit akarsz, de a példánál maradva megnyitod a nyilvánosság előtt, és csinálsz egy hyde-parki dobogót ahol mindenki elmondhatja a véleményét az OK. de ha a felszólaló mondókája nem tetszik és ezért lerugdosod az már nem OK.
Utolsó bekezdésedhez: mikor azt látom hogy a 88-as kabinetet is ki lehetne a mostaniból állítani azért elfog valami de-ja-vu érzés, persze lehet, hogy csak hiba a mátrixban

-
beeboy
addikt
Az lehet, hogy senki nem akadályoz meg a topic megnyitásában csak éppen 2 perc múlva eltűnik.
Mint a kommunyizmusban: felvilágosítottak - van szólásszabadság (hiszen nem ragasztották be az emberek száját !!!) - csak éppen le kell ülni. Ezt egy volt tanárom mondta egyébként. -
beeboy
addikt
Ja igen: példának okáért ezért ollóztam be a népszava ''Szalacsi népe'' című szösszenetét (#431-től) ami az ''ügy'' mellett áll ki, mert meggyőződésem, hogy pártállástól függetlenül fel kell hogy háborítson minden magyar embert, egy ilyen cikk.
Ez helyett ''kaptam a pofámra''.
(Mondjuk az biztató, hogy aki élőben látta a cikket, az mind fel volt háborodva, és pártállástól függetlenül) -
beeboy
addikt
Kedves Beer!
Nem arról van szó, hogy mit tiltsunk, hanem ne propagáljuk, főleg ne egy bizonyos szint fölött.
Én is szegtem törvényt, igaz társadalmilag is elfogadottan ''bocsánatos bűnt'', szóval eszemben sem volt játszani a nagy inkvizítort.
De pl. az hogy jönne le ha egy meghatározó szervezet ''vedelj kannás bort'' tömeggyűlést tartana, ahol félig önkívületi állapotban fűszoknya helyett ''kannásbor-öltözék''-ben táncikolnának a delikvensek - pedig ez még legális is lenne!
Localhostnak:
Örülök, hogy kiállsz az elveid mellett, bár megmondom engem nem zavar Beer ''személyeskedése'', legalább pörög a vita, felkavarjuk az állóvizet
Viszont be kell látnom a véleményemmel egyre jobban magamra maradok, ezek szerint lehet, hogy bennem van a hiba
-
beeboy
addikt
''Nem állítottad??? Ne röhögtess már!!! Inkább fuss neki mégegyszer a #441-nek, különös tekintettel a tőled idézett és általam kiemelt részekre''
Átfutottam.
Ha jól értem, most csak azon vitatkozunk hova tartozik a NÉPSZAVA. (Szó szerint értelmezve a kiemelésedet). Nézd meg ki volt a meggyilkolt tulajdonosa (Fenyő)
''Ui. Sajnállak, hogy csak egyféle körben mozogsz''
(Erre tegnap a showder-ben volt prappáns válasz egyébként)
Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok mert: magyarországi születésű magyar keresztény családból származom, aki soha nem volt besúgó, ügynök, mszmp-s!!! tag.
Meg is van az eredménye mert gályázhatok a mindennapi betevőért
-
beeboy
addikt
1. Nem csak a maszop létezik, és nem is az a kör szervezte ezt nem állítottam.
2. A cikk íróját én sem ismerem, de úgy illik, hogy a szerkesztőség felelősséget viseljen egy a lapjában megjelent cikkért.
3. Beleszerettél ebbe a szemüveg dologba, talán valakinek a szemellenzőt kéne mellőzni.
4. Ismétlem: azért másoltam be a cikket, mert ezzel nem lehet vitatkozni: közöltem egy tényt, aki olvassa az vonja le ki gyűlöl kit. Amúgy akinek megmutattam, mind fel volt háborodva, és nem rám!!! Ez a gond? Hogy nekem mondhatod hogy gyűlszemüveg stb. én tényt közöltem. A KSH-val is vitatkozol, ha leírja hogy ennyi meg ennyi az etnikumok aránya? Akkor az is rasszista? -
beeboy
addikt
Lehet, hogy nem volt világos a #1, ezért mégegyszer:
Nem a fiatalok elmeszeléséről írtam, egy szál fű után, hanem arról, hogy a néphülyítést nem kéne támogatni egy korm. tényezőnek. épp úgy mint azt sem, hogy rúgjál be mint a ló. ENNYI!
Amúgy azért másoltam be a cikket, hogy lásd kin van a gyűlölet-szemüveg.
Nyomtatásban lejött cikket közöltem, épp azért, mert ezzel nehéz vitatkozni, ennyi a vélemény a magyar népről és kész. Csak nem tudom, ha én ennyire utálok egy országot v. lakóit .... -
beeboy
addikt
Bocsi, de nem tudtam egybe bemásolni a cikket. Az előző 5 hozzászólás egybe tartozik.
-
beeboy
addikt
Palesztina! Palesztina!'', kiabálnak megbokrosodva, én pedig ezen a ponton megállok, elgondolkodom egy paraszthajszálnyit. Mi van ezeknek az embereknek a fejében? (Azonkívül, hogy pállott, büdös víz, persze.) Intifádában gondolkodnak? Ki tudják ejteni ezt. a szót? Dobálnának követ, merényelnének öngyilkost? Hát már Sza-d-dám Husze-in sincs, hogya huszonötezer dollárt kicsengesse a családnak, ha magukra kötik a bombát? Mit tudnának ezek az emberek kezdeni, azonkívül, hogy elóbb-utóbb büdöscigányoznák őket, a Ha-mász vagy az Isz-lám Dzsi-had képviselőivel?
-
beeboy
addikt
''SZDSZ=patkányok'', ''A nemzet rágcsálói: Konrád, Fodor, Jancsó''. A tévés közvetítőkocsi azért állott, hogy élőben jelentkezzen a Friderikusz-show, a riporterét verbállincselés veszi körül: ''magyar médiát, magyar médiát!'', szegény kis ember szólna, ''nézzék kérem, én nem állok egyik oldalon sem, viszont mindkét oldal véleményét közvetíteni szeretném, és ez kérem a Magyar Televízió stáb ja'', amire is orkánszerűen üvölt a nép: ''zsidó tévé, zsidó tévé!'', rázzák az öklüket, most érkeztek a csúcsra, ez az orgazmikus pillanat, boldogság önti el sok ordibáló arcát.
-
beeboy
addikt
''Győztünk, győztünk!'' - kiabálta. Jöttek hozzá törzsolvasók gratulálni vagy csak megszorítani azt a dolgos kezét. Olyan emberek, akik kis akasztófát ácsolnak otthon, szakszerűen, mint egy igazi hóhér, megkötik a kötelet és ráírják, hogy ''Nesztek kender!''. Vagy aki betekeri a sodrófáját nemzetiszín szalaggal, fütyöl, mint a turbórigó, dudál, ha van dudája, óbégat. Mi lehet egy (szél)jobboldali ember fejében, mire gondol 6? Érdeklődve gondolok erre, néha belenézek a kiadványaikba, jártam már sertéstenyészetben is, és ez jár a fejemben a Vörösmarty téren. ,.Justice for Hungary'', ''Tria-non'', ''... .Szingapúrban ezért akasztanak'',
-
beeboy
addikt
Érvelésem, hogy úgy mondjam, haszontalannak bizonyult, távozóra is fogtam, mielőtt beszélgetőpartnereimen erős jelekkel mutatkozott volna meg az ittasság. A
vasárnapi demonstrációval kapcsolatban rossz előjel volt, hogy rászervezett a demonstrációra a Halál a Májra Polgári Kör (Dr. Tompa Imre), a Lelkiismeret Heil Hit-ler nevű egyesülés, a Honfoglalás 2000, az Ifjúsági Demokrata Fórum nyugdíjastagozata és a Sodrófával a Hazáért Leányegylet. Kimentem a térre nézelődni kicsit. Kedvencem, Makovecz Imre ezen a tüntetésen nem volt jelen, Bencsik képviselte a pártrovattól (Népszabadság, 80-as évek), ugrált örömében, mikor a főhadnagy oszlásra szólította mindkét tömeget hat órakor -
beeboy
addikt
Természetesen a tüntetés-ellentüntetés jelenség-együttesről beszélek. Már a hosszú hétvége egyik első estéjén olyan összejövetelbe csöppentem, ahol egykori általános iskolai osztálytársaim is jelen voltak, s megnyilatkoztak a demonstrációval kapcsolatban. ''Odamegyünk, de baseballütőkkel, aztán kap ,majd a Konrád meg a Jancsó is'' - mondta a MIEP-szavazó. ''András, én nem próbáltam még semmit, nem is fogok soha, mert te is tudod jól, hogy a lágy drog a heroin előszobája'' - mondta az MSZP-szavazó. Próbálkoztam, elmondtam az ilyenkor szokásos sablonszövegeket, meg hogy 900 ezer alkoholista országában mondják ezt, amit mondanak, ahol teljesen legálisan és a pácienshiányos
kardiológusok örömére disznózsírt lehet kapni a boltokban, és egyes emberek ezt eszi -
beeboy
addikt
Sokan azon a véleményen vannak, hogy milyen jó csávók ezek az engedélyeztetők. Elrettentésül, hogy minek nézik az istenadta népet beszkenneltem az említett tábor prominens lapjából a NÉPSZAVÁBÓL egy cikket, ez a tegnapi számban jelent meg, de bármelyik nap ilyen a hangulat.
Tehát okulásként: -
beeboy
addikt
Mindenre ki lehet, pl:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=13297 und #8
amúgy asszem 88 az első SZJA év, nekem meg ez ugrik be -
beeboy
addikt
Nem azt mondom, hogy nincs némi igazság abban, hogy ha valaki kábítószerezik az a saját magánügye, de azért nem kéne rendezvényen propagálni bizonyos köröknek.
Egyébként volt már tüntetés szervezve lopott hardwer, szoftwer ügyben? Elkapálhatná magát az a szervezet amelyik ilyet csinálna. Ha már szóbahoztad. -
beeboy
addikt
Akarom írni 24 milliót!! persze mai áron
-
beeboy
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Bocsi, ha valakit megsértettem bármelyik gondolatommal, és persze ideírtam hogy SZVSZ!!
Amúgy a népharag (megint SZVSZ!!!!) definíciója, mikor sok ember fellázad valami miatt, és nem kívülről[/L] irányított cselekedetről van szó, és nem összebeszélésről, hanem egyszerre fogalmazódik meg sok emberben a gondolat, hogy tenni kell valamit, főleg ha úgy érzik, hogy a hatalom finoman fogalmazva nem tesz semmit ez ügyben (sőt..)
Úgy látom a definícióban nagyjából egyetértünk, bár az utolsó mondatodat nem értem, ezt az elvonási tünet dolgot. -
beeboy
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Igazat adnék neked, ha bojkott lett volna, de itt inkább a ''népharag'' lépett működésbe, persze ez szigorúan SZVSZ!!
-
beeboy
addikt
''De fogadjunk hogy ott ugy megvertek volna a rendőrök ahogy azt kell.''
Ha ''polgári'' rendezvényen csinálod még ki is tüntetnek. Most is az SzDSz (szabad drogot szívni) utasítására cselekedett a rendőrség, lehetett látni hogyan intézkedtek. Amúgy megnézhetted volna mit kaptak volna az usában a kendermagosok!
Amúgy ez egy olyan dolog ami ellen küzdeni kell. Nem ott kezdődik a baj, hogy a hülyegyerek nem tudja elviselni a saját létét és füvezik, hanem ott, amikor pl. egy benzinkutast megöl (ez megtörtént mostanában). Egy drogos, ha nem bankárok a szülei csakis bűnözéssel tudja előteremteni a pénzt a szenvedélyéhez.
Ezért kell MINDEN eszközzel megakadályozni, épp úgy mint pl. a fasizmust, ott se és itt se lehet arra hivatkozni, hogy ez a demokrácia. A demokrácia nem az, hogy mindenki belesz*r a másik pofájába! -
beeboy
addikt
Mit szóltok a kendermagos mégse tyúk drogbulihoz?
Kis libsi pártunk már megint bebizonyította, hogy célja a nemzet szándékos tönkretétele!
Az is furcsa, hogy a ''rend''-őrség csupán az ellentüntetők közül tartóztatott le embereket, pedig a kendermagosok legalább fele be lehetett tépve.
Azért nem olyan birka a magyar, ahogy ezt ezek hiszik, megkapták a magukét!
UI: ebben az egyben miért nem majmolják a nagy példaképüket az Usát????
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest