Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hi!
Bocsesz, de nem tudtam hogy az állandó idézet, mert ha visszanézel nem írtál semmit és az pont félreérthető.
Sajna nem jó a 98-as driver, írtam egy másik témát is (amit egy windows guru kritizált is) de a sikertelenség miatt írtam egyszerűsítve ezt.
Felhívtam ma a pannasonic-ot is és a válasz nem létezik hozzá xp-s driver, és nem is lesz.
Theát magamnak kell készíteni egy inf-et amit elfogad az ATI.
Ezt akartam elkerülni, de úgy látszik lesz vele munka.
Igazából ez az ATI hibája, de ők egyszerűen lesz@ják, így a monitort kell hozzájuk igazítani.
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest