- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hapakj
őstag
válasz Synthwave #19 üzenetére
hja, meglepően sok ember kezébe látni iPhone Pro Max-ot S már hallottam, hogy azért az kellett neki mert az a nagyobb Mintha a Plus nem is létezne
Amúgy én se szeretem, hogy egyre több mindent tolnak át telefonra. Én közel 2 éves modellként vettem olcsóbban egy iPhone 12-t (nem mintha a 13 meg a 14 bármivel jobb lenne). S használom kb amíg el nem kopik
-
hapakj
őstag
hát első körbe lehet a pont háló projektort meg a infra kamerát a faceidhoz lehetne betenni kijelző alá valszeg. Ott lehet nem számít annyira a minőség De applet ismerve ez nem is fogják meglépni, mert ahogy mondod túl androidos lenne. A dynamic island meg a sziget ha "gagyi" is a védjegyük. Sokan le is másolták
Szóval szerintem csak teljesen kijelző alá épített szenzorokkal mennének, s gondolom a szelfi kamera minősége mint nem üti meg a mércét, s nem lépik meg, ahogy a hajlítható kijelzőt sem.
-
hapakj
őstag
mármint a szenzor szigetre gondolsz? Egy kamera pötty az jobb lenne?
Amúgy az a vicces, hogy ugye a többi gyártó úgy oldotta meg, hogy elhagyta a szenzorokat a telefonról Pl irisz scannert.
Próbálgattam S8-on arc alapú, irisz scanneres és hibrid feloldást. Hát ugye az arc alapú az gyér fényviszonyok között azonnal meghal, míg az Irisz scanner kitudta segíteni ilyen helyzetben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest