- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, Kakarotot már végigtoltam, de ott nem tetszik a térképen elhelyezett, millió, sosem elfogyó ellenfél, így egy idő után nagyon repetitív és unalmas lett. Meg abban nem is tudjuk egymást püfölni a gyerekekkel, ha jól emlékszem.
A Sparking jobban bejön így tesztek és videók alapján. A kihagyott zenék azért elég csúnya dolog, főleg hogy nem olcsó a program.
Sparkingban az átváltozások adnak valami stat boost-ot, érezhetően erősebbek lesznek utána a karakterek?
Ja és még 1 kérdés: ha nem nézzük az én preferenciámat, akkor melyik részét ajánlod a Sparkingnak leginkább?
-
Engem egyelőre 2 dolog tart vissza a vásárlástól: a játék ára (plusz a 400-as euro, hurrá), és a sztori mód nehézsége normál szinten, pl. Ozaru Vegeta és társai.
A tesztet már vártam nagyon, köszi Grath!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest