- Monitorkalibráló eszközök
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
workerboy
csendes tag
válasz
workerboy
üzenetére
Válaszolok itt közben magamnak.

Szóval hard reset megvolt, semmi változás, aztán fogtam és átdugtam a noti usb csatijába. Ott egyből elkezdett emelkedni a töltöttségi szint. Ekkor fogtam a telefonomat, rádugtam a tablet hálózati töltőjére, s láss csodát, egyből ki is írta, hogy a telefon lassan töltődik.
Megnéztem, a tablethez tartozó 220-as usb átalakító kimeneti feszültsége 0.35A Max. Úgy vélem ezzel lesz a probléma, állítólag ezeknek a kütyüknek már legalább 1A, de inkább 3A töltőfeszültség szükséges. Csak azt nem értem gyárilag ezt miért nem sikerült kivitelezniük...
Szóval a gyári hálózati töltője gyakorlatilag így kuka, szerencsére bármilyen usb-s eszközön feltölthető a kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest