- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- OLED TV topic
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Dell asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
Én végigpróbálkoztam mindennel. Volt olyan köztes állapotom, amikor még a felcserélt külső-belső SD kártyák voltak ÉS a Link2SD. Szerintem lefagyás sem kell hozzá. Úgy vettem észre, egy reboot elég volt, hogy eltűnjenek az appok. Arra jutottam, hogy a cserés trükkel nem fér össze a Link2SD. Ezért csináltam vissza mindent a gyári állapotra, Raktam újból, teszteltem, és csak után írtam itt le. Utólag persze észrevettem, hogy a Link2SD menüjében vannak még reményt keltő pontok. Különböző dolgok újragenerálása.
Más:
Itt az ideje hangsúlyozni, hogy semmi hasznom nem származik abból, hogy itt fényezem a Link2SD-t.
Szimplán arról van szó, hogy ezzel a progival tudtam kitolni a tárhely szűkös korlátait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szimplán arról van szó, hogy ezzel a progival tudtam kitolni a tárhely szűkös korlátait.