Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depista
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő tabletes vagyok. Két hete vettem ezt a készüléket. Az akkumulátor menüben látom, hogy mire megy el az energia. Kérdésem az,hogy a cella készenlét mi a túró? Sejtem, hogy a mobil kommunikáció körül kellene kapisgálnom. Nem használom csak wifi-vel vagy offline. Ki lehet kapcsolni ezt a funkciót (én nem tudtam)?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs