Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71
üzenetére
Nagyon összeszakadt ez a rendszer. Napról napra romlott el és állt le minden. A végén már a statusbar-on lévő gombok sem működtek. Ráadásul alig tudtam legyalulni is, mert a rajtalévő CWM rec-el nem tudtam sd-ről telepíteni, mert mindent kidobott hibával, a LiveSuit pedig indítás után kidobott hibával.

Visszaraktam egy korábbi CWM rec-et, nagynehezen, ezután eltávolítottam a LS driverét, és újra felismertettem vele a gépet, majd betallóztam neki az usb drivert. Ezután nagynehezen felismerte a gépet a LS, és feltettem a gyári DPS 4.1.1-et. Meg is lepődtem, mert egész jól összeállt a rendszer. Elég régen volt rajta a gyári room, kezdtem nem érteni miért szidja mindenki, mert egész fürge volt a gép, és nem is csinált semmi szokatlant, semmi hibát.
Az első probléma a Modern Combat 2 betöltésénél jelentkezett, amikor is csontra fagyott a játék.
Jó, mondom ennyi volt, tovább nem is kísérletezek, mert ha már most elbukott, akkor a többi játék se fog menni.
Annyit elfelejtettem, hogy természetesen rootoltam a gyári roomot, átírogattam a build.prop-ot is, időzónát, nyelvet, memkártyát is felcseréltem, szóval felkészítettem egy hosszútávú kapcsolatra
, de a játék hamar megmutatta, hogy nem maradhat.
Nem maradt más hátra, mint a CM9 béta2 visszamásolása a memkártyára, a rec-ből visszaraktam, és azóta megint jó a gép, a játékok, a MC2 is rendesen fut.Szóval megint bejártam a hadak útját, és még most is azt mondom, hogy a CM9 béta2 a legjobb rendszer eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AutoCAD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest