Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alister71

nagyúr

válasz Alister71 #765 üzenetére

Nagyon összeszakadt ez a rendszer. Napról napra romlott el és állt le minden. A végén már a statusbar-on lévő gombok sem működtek. Ráadásul alig tudtam legyalulni is, mert a rajtalévő CWM rec-el nem tudtam sd-ről telepíteni, mert mindent kidobott hibával, a LiveSuit pedig indítás után kidobott hibával. :D
    Visszaraktam egy korábbi CWM rec-et, nagynehezen, ezután eltávolítottam a LS driverét, és újra felismertettem vele a gépet, majd betallóztam neki az usb drivert. Ezután nagynehezen felismerte a gépet a LS, és feltettem a gyári DPS 4.1.1-et. Meg is lepődtem, mert egész jól összeállt a rendszer. Elég régen volt rajta a gyári room, kezdtem nem érteni miért szidja mindenki, mert egész fürge volt a gép, és nem is csinált semmi szokatlant, semmi hibát.
    Az első probléma a Modern Combat 2 betöltésénél jelentkezett, amikor is csontra fagyott a játék. :D Jó, mondom ennyi volt, tovább nem is kísérletezek, mert ha már most elbukott, akkor a többi játék se fog menni.
    Annyit elfelejtettem, hogy természetesen rootoltam a gyári roomot, átírogattam a build.prop-ot is, időzónát, nyelvet, memkártyát is felcseréltem, szóval felkészítettem egy hosszútávú kapcsolatra :D , de a játék hamar megmutatta, hogy nem maradhat.
    Nem maradt más hátra, mint a CM9 béta2 visszamásolása a memkártyára, a rec-ből visszaraktam, és azóta megint jó a gép, a játékok, a MC2 is rendesen fut.

Szóval megint bejártam a hadak útját, és még most is azt mondom, hogy a CM9 béta2 a legjobb rendszer eddig.

Új hozzászólás Aktív témák