- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2222 üzenetére
Köszönöm a választ! Mondjuk amit még furcsállok, az az, hogy bootoláskor Concorde Tab-ot ír. Mint írtam túl nagy elvárásaim nincsenek a masina iránt de jelenlegi állapotában egy használhatatlan vacak amiről nehéz elhinnem, hogy ez ebben a formában forgalomba kerülhetett. Nem arról van szó, hogy lassúcska vagy döcög, hanem arról, hogy van hogy percekig nem reagál semmire, olyan mintha ki lenne fagyva. Például egy 1MB alatti méretű System Info applikációt is több mint egy percen keresztül nyitott meg. És rögtön hagy tegyem hozzá, hogy az elő dolgom volt kézhezvétel után cwm recovery alól wipe-olni amit lehetett. Visszatérve arra mit már írtam, miért ír Concorde Tab-ot boot során? Elképzelhető, hogy valaki már bűvészkedett vele? E mellet a gyári specifikációtól nagyon nagy mértékben eltérő hardveres konfiguráció felett sem tudok napirendre térni. Olvastam olyan véleményt is ahol a leírtak alapján másik ROM telepítése nagyban segített a problémákon, amit el is tudok hinni mert magam is rendelkezem más Androidos eszközzel ami a gyári firmware-el botrányosan rossz volt míg másikkal teljesen használhatóvá vált. Persze ettől nem lesz benne több memória meg ilyesmi de egy ilyen is biztosan tudna segíteni. Forrásként nagyon sok esetben a android-forum.hu -val találtam szembe magam ahol elvileg alaposan körbe volt járva korábban a téma, leírásokkal linkekkel, stb. de ez sajnos már nem működik. Nincs esetleg arra vonatkozó ötlet, hogy milyen ROM-al lehetne esetleg próbálkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest