Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Nagyon jó ötlet
Vegyél drágán egy 4-5-6K-s accountot egy ingyenes játékból majd szép lassan bukd le megint a saját szintedre. FuK Logic. 
Én most csak CSGO-t tudom felhozni példának. Sokáig nem játszottam vele bedobott középmezőnybe, aztán elkezdtünk haverokkal 2-3 as stack és lám elértem a Supreme-Global szintet ami valahol reális.
Nem mondom hogy az esetek 100%-ban jól működik az MM rendszer de eléggé ponos párosításokat végez az elréhető infok alapján. Az meg megint más hogy éppen lecsapódik egy toxic vagy troll player az adott szintre akit felhuztak a haverjai, vagy beesik egy smurf.
Utóbbival kapcsolatosan itt is bevezethetnék a prime account megoldást mint csgo -ban, ott eléggé megtisztította a kereső bázist.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vegyél drágán egy 4-5-6K-s accountot egy ingyenes játékból majd szép lassan bukd le megint a saját szintedre. FuK Logic.