Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz
csendes tag
2. hsz.
Bővebben: link -
borovszky
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is DOS-ból kell nyomtatnom. Az ehhez alkalmas printereink küzül azonban egyik sem képes USB-zni - akkor még nem volt divat...
Szóval én egy bluetooth-os adapterrel próbálkozom; Winben kjó, de DOS-ban meg sem nyekken.
1.
Ezzel ugyanazt meg lehet tenni, mint az USB-sel?
2.
Hol találom pontosan ezt a ''capture printer port'' állítási lehetőséget (WinXP SP2 HUN)?
3.
Ez ''capture printer port'' ugyanaz, mint a port átirányítás? (sokmindenkivel beszéltem a témával kapcsolatban, és többen mondták, hogy egyszerűen csak át kell irányítani az LPT1-et a BT-s portra; de senki sem tudta, hogy kell mindezt véghezvinni...)
Köszi! -
luciferc
őstag
1. a nyomtató beállítás panelon van elvileg olyan, hogy capture printer port. na ha ott az LPT1-es capture-ölöd oda a printerhez, akkor működnie kell.
2. máskor esetleg értlemsebb címet is adhatnál a topiknak, hogy ha később valaki ugyanilyen problémával keres a fórumban, akkor megtalálja. de nyomtató helyett nyomit kevesen fognak írni a keresőbe.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
ezeket nyálazd át . van közte müködő megoldás is : Bővebben: link
-
DLDKox
aktív tag
HI !
Bővebben: link
Én így oldottam meg.
Remélem segítettem.
Bye -
dobi
aktív tag
Van egy DOS-os prg-m ami elméletileg csak LPT portra hajlandó nyomtatni, és kéne valami megoldás, hogy az USB-s nyomtatómra tudjak nyomtatni belőle!
WIN98SE alatt...
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest