Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #294 üzenetére
es Vistaboy
Pont tegnap toltam vegig a Doom 1-et (csak az elso fejezetet) es mar szinte el is felejtettem milyen complexek a palyak es meg 3. nehezsegi fokozaton es joparszor megdoglottem. Kb 40x eltevedtem es fele secret cuccokat sem szereztem meg. Pedig nem mai motoros vagyok, 25 eve tolom az FPSeket, miota eloszor meglett a Wolfensetein floppyn. Kicsit tulsagosan hozzaszoktam a lenyomod a pockot es ki van minden nyilazva. Meg a BioShock is csinalta ezt, szerintem feleslegesen.
Szoval bizom benne persze, hogy meg 20 ev utan is akarok majd a SP-vel jatszani neha-neha (ha meg elek akkor), mint a Doom1-el, kiderul. Sajnos nem valoszinu, mert mar nem a mi korosztalyunkat akarjak kielegiteni, hanem a 15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest