Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz laceszgamer #294 üzenetére
es Vistaboy
Pont tegnap toltam vegig a Doom 1-et (csak az elso fejezetet) es mar szinte el is felejtettem milyen complexek a palyak es meg 3. nehezsegi fokozaton es joparszor megdoglottem. Kb 40x eltevedtem es fele secret cuccokat sem szereztem meg. Pedig nem mai motoros vagyok, 25 eve tolom az FPSeket, miota eloszor meglett a Wolfensetein floppyn. Kicsit tulsagosan hozzaszoktam a lenyomod a pockot es ki van minden nyilazva. Meg a BioShock is csinalta ezt, szerintem feleslegesen.
Szoval bizom benne persze, hogy meg 20 ev utan is akarok majd a SP-vel jatszani neha-neha (ha meg elek akkor ), mint a Doom1-el, kiderul. Sajnos nem valoszinu, mert mar nem a mi korosztalyunkat akarjak kielegiteni, hanem a 15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra.Always Outnumbered, Never Outgunned
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest