Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz #48613632 #2065 üzenetére

"Érdekes, hogy eléggé lehúztad, szinte minden szinten kifejezed az elégedetlenkedésed, mégis végigjátszottad."

Ha nem játszottam volna végig, nem érezném úgy hogy jogom van véleményt alkotni róla.
    A benyomásaimat leírhatnám akkor is természetesen, de nem lenne kerek a dolog.
    Nem azért játszottam végig, mert olyan jó a játék. Hanem azért mert relatíve rövid, és a harcok kellően szórakoztatóak ahhoz, hogy 1-2 órát elszórakozzak a játékkal néhány napon keresztül. Majdnem egy hét alatt értem a végére. Miért 6 pont? Mert attól hogy nekem nem jön be, még léteznek objektív szempontok is egy játék értékelésekor.
    A klasszikus Doomok rajongói azt kapták amit vártak, a hentelés ideig-óráig szórakoztató, a klasszik Doom mapok meg a babák keresgélése jópofa apróságok, az optimalizáció is rendben.
    Sőt, ha ez a játék 8-9000 forinton nyitott volna, akkor talán még egy hetest is adnék rá.

"Mondjam a véleményem?
    Szerettél volna egy olyan véleményt, vagy kritikát alkotni,, amit még más nem írt."

Mondjad csak, de ha mindenképpen szeretnél ilyen pszeudo-intellektuális feneket keríteni az egésznek, akkor nem biztos hogy érdemes foglalkoznom ezzel a véleménnyel.
    Hidd el, hogy az ilyen jellegű ambícióimat már réges-régen megéltem, és 20+ év játékos tapasztalattal a hátam mögött azért már csak-csak el tudom dönteni, hogy egy játék jó, vagy nem jó.
    A zene témába azért nem érdemes mélyebben belefarolni, mert a zenei ízlés az egyik legszubjektívebb dolog a világon.
    Ahogy írtam, vannak trackek amelyek bejönnek, mások nem, megint másoktól erős sugárban hányok.
    Egy elborultabb, Trent Reznor-féle megközelítésnek jobban örültem volna.

"Ebből, a történet, konkrétan nem okoz semmi veszteséget"

Örülök hogy így érzed, sajnos én a Doom 3 után ennek az ellenkezőjét érzem. Annak sem volt kiemelkedő sztorija, de ezt verte. Viszont még mindig egy Doom játékról van szó, szóval nem érdemes túl szigorúan kapaszkodni ebbe a dolgoba, tény.

Coop mód tényleg tolhatna kicsit a játék ár/érték arányán.

• marilllyo

veterán

válasz #48613632 #2065 üzenetére

Az a "baj", hogy nem lehet a történet alapján minősíteni ezt a játékot. Más szemszögből kell nézni. Úgy kell felfogni mint....egy ügyességi játékot. A játék lényege, hogy ezeket az arena harcokat túléld...nemde? Igazából én inkább ezekhez a Portal szerű játékokhoz hasonlítanám....

Szerintem ezt a minimális sztorit is kár volt belerakni. Akinek tetszik annak e nélkül is tetszeni fog... Akinek nem jön be annak meg plusz egy pont ahol beleköthet...

Új hozzászólás Aktív témák