Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
üzenetére
"Érdekes, hogy eléggé lehúztad, szinte minden szinten kifejezed az elégedetlenkedésed, mégis végigjátszottad."
Ha nem játszottam volna végig, nem érezném úgy hogy jogom van véleményt alkotni róla.
A benyomásaimat leírhatnám akkor is természetesen, de nem lenne kerek a dolog.
Nem azért játszottam végig, mert olyan jó a játék. Hanem azért mert relatíve rövid, és a harcok kellően szórakoztatóak ahhoz, hogy 1-2 órát elszórakozzak a játékkal néhány napon keresztül. Majdnem egy hét alatt értem a végére. Miért 6 pont? Mert attól hogy nekem nem jön be, még léteznek objektív szempontok is egy játék értékelésekor.
A klasszikus Doomok rajongói azt kapták amit vártak, a hentelés ideig-óráig szórakoztató, a klasszik Doom mapok meg a babák keresgélése jópofa apróságok, az optimalizáció is rendben.
Sőt, ha ez a játék 8-9000 forinton nyitott volna, akkor talán még egy hetest is adnék rá."Mondjam a véleményem?
Szerettél volna egy olyan véleményt, vagy kritikát alkotni,, amit még más nem írt."Mondjad csak, de ha mindenképpen szeretnél ilyen pszeudo-intellektuális feneket keríteni az egésznek, akkor nem biztos hogy érdemes foglalkoznom ezzel a véleménnyel.
Hidd el, hogy az ilyen jellegű ambícióimat már réges-régen megéltem, és 20+ év játékos tapasztalattal a hátam mögött azért már csak-csak el tudom dönteni, hogy egy játék jó, vagy nem jó.
A zene témába azért nem érdemes mélyebben belefarolni, mert a zenei ízlés az egyik legszubjektívebb dolog a világon.
Ahogy írtam, vannak trackek amelyek bejönnek, mások nem, megint másoktól erős sugárban hányok.
Egy elborultabb, Trent Reznor-féle megközelítésnek jobban örültem volna."Ebből, a történet, konkrétan nem okoz semmi veszteséget"
Örülök hogy így érzed, sajnos én a Doom 3 után ennek az ellenkezőjét érzem. Annak sem volt kiemelkedő sztorija, de ezt verte. Viszont még mindig egy Doom játékról van szó, szóval nem érdemes túl szigorúan kapaszkodni ebbe a dolgoba, tény.
Coop mód tényleg tolhatna kicsit a játék ár/érték arányán.
-
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Az a "baj", hogy nem lehet a történet alapján minősíteni ezt a játékot. Más szemszögből kell nézni. Úgy kell felfogni mint....egy ügyességi játékot. A játék lényege, hogy ezeket az arena harcokat túléld...nemde? Igazából én inkább ezekhez a Portal szerű játékokhoz hasonlítanám....
Szerintem ezt a minimális sztorit is kár volt belerakni. Akinek tetszik annak e nélkül is tetszeni fog... Akinek nem jön be annak meg plusz egy pont ahol beleköthet...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S90F Vision AI Smart TV (2025) 65S90F 77S90F 83S90F 3év
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÚJ - GARMIN FORERUNNER 570 47mm - ajándékokkal
- HP ProBook 440 G8 i5-1135G7/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest