Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
válasz
üzenetére
Köszi
Csak úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy játékot akkor nem akarok butítani a látványon, mert hát ugyan annyiért vettem, mint az aki max-on játszik és én mégis szarabb "minőséget" kapok ezen a téren ugyan azért a pénzért.
A gépfejlesztgetéssel meg kb 3 éve teljesen leálltam, mivel már sem időm sem kedvem nincs játszani, évente 1-2 cím ha érdekel. Ezért meg nincs értelme azt csinálnom mint korábban, hogy minden évben lecserélem a cuccokat az aktuális leggyorsabbra. Meg azért kicsit pénztárca barátabb is, mint amikor a gtx 580-at 680-ra majd azt 780-ra váltottam egyből a magjelenésüket követő héten.
Ez a játék viszont érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy játékot akkor nem akarok butítani a látványon, mert hát ugyan annyiért vettem, mint az aki max-on játszik és én mégis szarabb "minőséget" kapok ezen a téren ugyan azért a pénzért.
A gépfejlesztgetéssel meg kb 3 éve teljesen leálltam, mivel már sem időm sem kedvem nincs játszani, évente 1-2 cím ha érdekel. Ezért meg nincs értelme azt csinálnom mint korábban, hogy minden évben lecserélem a cuccokat az aktuális leggyorsabbra. Meg azért kicsit pénztárca barátabb is, mint amikor a gtx 580-at 680-ra majd azt 780-ra váltottam egyből a magjelenésüket követő héten.