Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- UHD filmek lejátszása
Aktív témák
-
overclk
tag
Thom! : doom3_alfa_002.zip = DOOM 3 BETA 2 ?
-
overclk
tag
A Doom 3 Alpha nekem is megvan :)
-
overclk
tag
Thom!: neked az a verzió van meg, amit belinkeltél?
-
Thom!
veterán
''Van doom3config.exe is, itt beállíthatjuk a grafot és az audiót elég aprólékosan, ezt elmenthetjük, sőt csinálhatunk hozzá batchfilet is, és ezt indítva rögtön ezekkel a beállításokkal indul a gamma. Most AMD 3200+ 512ram Gef4-en az E3-as pályák simán mennek (30-70fps). Az új pályáknál viszont nagyon berángat. 512MB ram a minimum neki!! '
Kicsit jobb a kódja mint az alphának.
[Szerkesztve] -
Padre
tag
A Bobdown olyan mint a Bittorrent. Semmi extra.
Egyébként ez a ''beta2'' inkább alpha2. Magyarúl ugyanaz mint az alpha, csak kicsit szebb köntösben. -
Thom!
veterán
45 fileból 13 lent van
-
Peat;)
veterán
Az ilyen feltelepítős cuccokat nem szeretem de azért köszi.
Egyébként mi ez a bobdown, egy házi tömörítő progi?
[Szerkesztve] -
Padre
tag
[L]http://mulderland.stormcorp.net/download/download.php?idlog=82&id=1&idversion=0[/L]
Bobdown letölt, install, majd a 3 link valamelyikéről tölthető a cucc. -
anaqer
veterán
Én is feliratkoznék a levlistára... :)
-
Thom!
veterán
DOOM III BETA 2
Egészen pontossan: 43*15MB, 1*7MB, +az NFO és az sfv
---------------
Packaged By : MULDERLAND
Release Date : 2/11/2004
File Name : doom3beta2.exe
VERSION HISTORY
===============
- 8/15/2002 : DOOM III ALPHA 0.0.2
Doom III was leaked from the E3 by ATI. There was many bugs, and only 3 maps.
- 11/8/2003 : DOOM III BETA 1
We released this first beta, including patchs given by John Carmack. Nice Setup.
- 2/11/2004 : DOOM III BETA 2
This version contains all patchs, the DoomConfig, DoomEditor, many new maps, a nice setup
and NVidia Drivers 41.09 for GeForce Users (to solve the problem of the grey screen).
HOW PLAY ?
==========
Run doom.exe
Then, you're in the console.
You can launch all maps you want.
Enter (ex): map e3/e3_1
This command will run the file e3/e3_1.map
List Of All Maps :
E3 2002 Map 1 (e3/e3_1.map)
E3 2002 Map 2 (e3/e3_2.map)
E3 2002 Map 3 (e3/e3_3.map)
DOOMED Map 1 (Doomed/Doomed_1.map)
DOOMED Map 2 (Doomed/Doomed_2.map)
DOOMED Map 3 (Doomed/Doomed_3.map)
Bathroom (fred/e3bathroom5.map)
Bigbox (johnc/test_bigbox.map)
Credits (johnc/credits.map)
Empty (empty.map)
Intro (e3/intro.map)
Multimap (e3/multimap.map)
Onan (onan/onan.map)
Ouch3 (ouch3.map)
Enjoy this new beta...
Thx to doomed's creator. Yours maps are fun
IMPORTANT NOTES :
=================
We're only Doom Fans !
We're waiting for Doom III !
We'll buy it !
CONTACT US ?
============
Go to irc.
fr.kewl.org
#mulderland
[MULDERLAND #1 FRENCH UNDERGROUND]
Doom III Beta 1 By Mulder & Chootman
Doom III Beta 2 By Chootman
[Szerkesztve] -
lordkevin
csendes tag
Valaki írja le légyszi hogy honnan lehet letölteni a doom 3 demót!?
Lehet, hogy már volt róla szó, de túl sok hozzászólás van már - bocsi ha így van. -
BenceeBoy
csendes tag
muszály hang nélkül jáccanom vagy 10 fps fölé nem nagyon szökik a játék a nagyobb pályákon..pl warehouse,domed..stb
-
cyberdoom
tag
Ja meg ha ilyen gépen nyomulsz mi az a 4fps ??? :)
-
cyberdoom
tag
Modder neked mire kell ilyen gép ?? Amúgy a Xeon mióta Mp jelzésű ?
-
BenceeBoy
csendes tag
hali,hu,hát én IS le vagyok nyügözödve...:-)
nekem nem egy erögépem van de elszaladgál rajta a game..és csak dicsérni tudom!király :-)
üdv :Bencee -
Fr4G
aktív tag
Ha valakinek meg nincs meg es kellene, kuldjon mailt es adok linket. /biztos megy, mivel sajat.../
-
ktomi_
csendes tag
flood :DDD
-
ktomi_
csendes tag
hi modder
-
modder
aktív tag
komoly :O
-
modder
aktív tag
a játékban az nyer aki tovább tudja magánál tartani a shotgun-t
a sziámi ikrek a bónusz:
a künn a farkas benn a bárány modbad pedig a bárányok lesznek az erősebb fél
az állatvédők egyesületének ajánlásával:
-
modder
aktív tag
na ehez szóljatok hozzá:
carmack bácsi a doom III megjelenésének következő hetében adja ki a doom III
interaktív csapatépítő és kézségfejlesztő modját a ''KÖRBEN ÁLL A KISLÁNYKA -t
-
Bálintosz
senior tag
huhh
-
Ronin
aktív tag
Én még mindig nem tudtam sehonnan se megszerezni.
Valaki tud megbízható forrást akkor légyszi dobjon egy mélt.
Előre is köszi. -
HaroWerks
senior tag
végre én is le tudtam tölteni valahonnan, hááát, jobb mint gondoltam.A grafika azért elég durva, a legjobb a harmadik pálya, a játékmenet sem rossz, néha kicsit parás is.1024-ben 15-20 fps-el megy,GF4 + XP2500+-on, nem szaggat, csak néha belassul.És a full játéknak kisebb lesz a gépigénye a grafika is szebb lesz, jo kis gém, ez a lényeg.Kár, hogy elhalasztották 2004-re.
-
iwu
addikt
letöltöttem, elcsodálkoztam...ennek brutál hw kell, azt hittem, jó a gépem, de ez a játék lesúlytott!!!:(((
olvastam valahol valami konfig optimalizáló file-ról, Lküldené nekem valaki?
a proxym tilt mindent, és nem találom...
thx!
Üdw! -
Drizzt
nagyúr
De a videókarim eléggé visszafog, bár számottevően nem szaggat, inkább néha belassul.
-
Rolesz
tag
Ha valaki megtudná mondani nekem is hogy honnan lehet letölteni akkor küldje már el e-mail-ban! Előre is megköszönném!
E-mail cím: roliboli@freemail.hu -
Bálintosz
senior tag
Nekem kb. hány fps-el fog menni a doom alpha 640×480-ban?
Sapphire Radeon 9500 128 MB DDR Tv-out/DVI-I
AMD Athlon 1700+
ECS K7S5A
256 MB SD RAM -
AND1
őstag
[L]http://www.doom3-alpha.tk/[/L]
ugy emléxem innen lelehet szedni... -
Memphis
tag
ha valaki tudja honnan lehet letölteni jöhet nekem is a mail :D
-
Bálintosz
senior tag
Please, valaki dobjon egy mailt, hogy honnan lehet letölteni!
-
Elrood
őstag
Tehát, nálam pl. egyik gépen se ment.
Menü bejött, console-ba parancsot be, és DLL hiba.
Előfordulhat, hogy nem megy a gépeden.
Ez egy ALPHA demó, amit csak egy bemutatóra összehoztak. -
Memphis
tag
engem meg már nagyon érdekelne hogy honnan tudnám letölteni mert már semmilyen link nem megy :(
-
Drizzt
nagyúr
Már megvan, de itthon nem indul el:O.
Csak szürke képernyő jön be, nem látok semmit.
A munkahelyemen ment r9000-el. -
existen
tag
tudja valaki??????????????????
-
existen
tag
üdv!
figyuzzatok,kell vmit buherálni a kicsomagolása után?nekem villog szürke kép,oszt nem válaszol a progi.
üdv -
burgatshow
veterán
Nekem nem megy a link!
-
Manitou
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mert biztos letörölték már mindenhonnan. :(
-
burgatshow
veterán
Nem tom letölteni!!!!!!!
-
Manitou
veterán
Mikor jön már???
-
kretenallat
senior tag
nemtom leszedni :(
jelszot ker :(
es nem fogad el emialcimet -
Thom!
veterán
Doom III. E3 múvi
[L]http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1321&dl=1[/L]
Nézz és csodálkozz!! :D -
Manitou
veterán
No még egy :
[IMG]http://kep.tar.hu/manitou/images/pic2278418.jpg[IMG]
Nem rossz :DD -
Manitou
veterán
[IMG]http://kep.tar.hu/manitou/images/pic2278217.jpg[IMG]
-
Thom!
veterán
De viszont az E3 alkalmával kiadhatnánának 1 fullos demót. :DD
-
Fr4G
aktív tag
állítólag május vége a megjelenési időpont... kíváncsian várjuk
-
FaBatka
aktív tag
Bocs skacok, honnan tudnám letölteni. Ez eddigi linkek amik itt voltak egy se müxik, legalábbis nekem. Régen megvolt, csak véletlen nyomtam rajta egy f8-at :(
-
Peat;)
veterán
A doom3 csak beltereken fog játszódni,mivel a motort direkt így csinálták.A grafika ezért ebben lesz a legszebb egy jó ideig,csakhogy kültér nemigen lesz(leírták,hogy a motor sem képes nagyobb terek megjelenítésére(egyenlőre:) ))
A stalker nagy terek mellett szép grafikával nagyon atom lesz,de a karaktereken is kevesebb lesz a poligon.Én ezeket olvastam és igaznak is tűnik:)
(egyébként a deus ex2 unreal 2 enginos,ezért tutkó,hogy közelébe sem ér a doom3-nak,de az unrel motor kifejezetten a nagy tereket támogatja.) -
Thom!
veterán
a stalkerben közel nincsnek ilyen fény-árnyék effektek (ez főleg a kinti részeknél látszik)
ha láttál képeket akkor nem véltelen, hogy DIII azonosítják.
majd meglátjuk alapvetően különbözik a 2 game mert az 1ik beltéri effektusokat használ amásik kül- és beltérre van optimalizálva. -
Egon
nagyúr
Abban igazad van, hogy majd meglátjuk, de személy szerint én (kivételesen...:D) Thom-mal értek egyet.
Anno volt egy jó kis cikk valamelyik számtech lapban a Doom3-mal kapcsolatban. Ott szépen kielemezte valami hozzáértő egyén a használt technológiákat. Annyi biztos, hogy komoly kompromisszumokat kell kötniük az általuk választott megjelenítés okán (többek közt nyilván a fény-árnyék megvalósítás miatt), és ez szvsz a kiadott képeken is meglátszik (az alfát én nem próbáltam).
Ami meg a csendet illeti: a ''kuss'' nem éppen jó előjel (lehet Carmack bácsi magába szállt a konkurencia produkciói láttán?!?), minden esetben kihasználják a minél nagyobb eladott példányszám érdekében az ''ingyen'' hírverést... -
ödönke
aktív tag
hogy vissza fogod ezt szívni mikor megjelenik majd a d3-om :)
ja egyébként a half life-ot szerinted mióta fejlesztik? 98-99-ban jelent meg?, mert akkor már az is 4 -évnél tart
stalkert is már csinálják egy jóideje, a deus ex-et is minél jobb egy játék grafikája, annál lassabban készül (részeltes, texturák, bump mapping, engine írása, fizika, pályatervezés,apró részletek)
ja és ugy egyébként mit tudsz a jelenlegi doom3 ''felállásáról'', mert ez előző e3-óta direkt kusbban van az id, ezt megmondta Carmack is, hogy visszavonulnak dologzni, egy két kisebb interjun/képen kivül mást nem nagyon láthattál
szal nem kellene megítélni egy programot a 0.02-es (ki van írva az alfában) verzióról asszem, mint játék nem lesz egy mérföldkő az biztos, de grafikailag tuti hogy ütni fog, a stalkerben közel nincsnek ilyen fény-árnyék effektek (ez főleg a kinti részeknél látszik) -
Thom!
veterán
Nem ide kapcsolódik, de Carmeck rég beszélt a saját enginéről, amit oly becsben tart(ott). Mindenki tudja már hogy a DoomIII jelenelegi felálásában nem számít nagy számnak grafika terén, és semmi terén is. Alá S.T.A.L.K.E.R ;Deux EX 2; stb...
Semmit se tudni róla, fizika ilyesmi pontosan mi várható ... megjelenés is csúszik...
DE feltünőben 1 igen régi nagy ász game ami ugyanígy üt.
HALF-LIFE 2
Ez hihetelen durva. Bár kicsi a felbontás, de nem lesz rossz.
Félek lassacskán a DoomIII nem lesz nagy szenzáció olyan Max-Payne-re hasonlít abban, hogy 4 évig fejlesztették, és bár nekem nagyon tetszet, de a belefektettet idő egyáltalán nem látszott meg rajta!!!
P.S.: Sajnos nagyon sokan felnőttek Carmeck ''szintjére'' és csapatára, ami nekünk jó, de a programot nagyban befolyásholhatja. -
-
baroczp
tag
[L]http://users.adelphia.net/~nrgonline/doom3/[/L]
-
Seagull
tag
Hali!
Na én most egy kicsit beoptimailizáltam a dolgot, ugyanis azt vettem észre, hogy ha csak a felbontást emelem, akkor nem esik (észreveheőten) az Fps, így én most 1024*768*middle qualityben nyomom, és marha jó!
Egyébként én most 41.09-es drivert használok. Próbáltam a legújabb Omega-val is, de azzal sajnos meghaslat egy szürke képernyő keretében a Doom. Pedig tök jó lett volna, ugyansi az a driver nekem nagyon sokat dobott más játékoknál és 3Dmark-nál. Tényleg, ki szerint melyik a legjobb driver most Gef4-hez?
Seagull
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest