Hirdetés
Aktív témák
-
ödönke
aktív tag
hogy vissza fogod ezt szívni mikor megjelenik majd a d3-om :)
ja egyébként a half life-ot szerinted mióta fejlesztik? 98-99-ban jelent meg?, mert akkor már az is 4 -évnél tart
stalkert is már csinálják egy jóideje, a deus ex-et is minél jobb egy játék grafikája, annál lassabban készül (részeltes, texturák, bump mapping, engine írása, fizika, pályatervezés,apró részletek)
ja és ugy egyébként mit tudsz a jelenlegi doom3 ''felállásáról'', mert ez előző e3-óta direkt kusbban van az id, ezt megmondta Carmack is, hogy visszavonulnak dologzni, egy két kisebb interjun/képen kivül mást nem nagyon láthattál
szal nem kellene megítélni egy programot a 0.02-es (ki van írva az alfában) verzióról asszem, mint játék nem lesz egy mérföldkő az biztos, de grafikailag tuti hogy ütni fog, a stalkerben közel nincsnek ilyen fény-árnyék effektek (ez főleg a kinti részeknél látszik) -
ödönke
aktív tag
celeron powa :D
-
ödönke
aktív tag
símán :)
win xp pro hun, dx9, catalyst 3.1 most épp 2.5
nem kell krekk
én a virtuális memória méreteit felnyomtam a 256ram miatt
elindítom az exét lemegy szépen az intró,bejön a menű
ekkor kell ezzel a 0-ás gombbal lehívni a konzolt (nem new gamet nyomni!)
beírni:
map e3/e3_1
map e3/e3_2
map e3/e3_3
ezekkel tölti be a pályákat, egyéb kódok (egyébként le vannak írva a fórumban is)
exec highquality.cfg (ilyenkor felnyom mindent a maxra)
most ennyi jut eszembe majd du. leírom a többit van otthon egy kigyüjtésem a parancsokról
egyébként csak az első pálya nagyon memóriaigényes a 3.-on már egész jól elboldogul, ha rendesen be van töltve a pálya akkor akció közben is megy 15-20fps-t highqualityben 800*600-ban -
ödönke
aktív tag
na banyek
kira a játék, csak állandóan kifagy :D
na viszont feltettem a próba kedvéért 1024*768-ba és konzolban ''exec highquality.cfg''
map e3/e3_1
betölt...
lift le, ajtó nyílik faszi kilép
áll lees
nagyon durva egyszerűen ahogy a faszi arca meg mindene kinézett nagyon ott van, már csak egy kis élsímítás hiányzott na meg a folyamatos mozgás mert így volt vagy 5 fps egyszerűen nagyon durva ahogy kinézett, az az érzésem kezdhetek egy 9700pro-ra gyűjteni :((( -
ödönke
aktív tag
vááá már szedem is köszi szépen ! :)
-
ödönke
aktív tag
:((( fene már tényleg ennyire sehol sincs? hova lett a régi warez világ??:((
-
ödönke
aktív tag
na ja a dc++ al meg valahogy nincs kedvem tölteni 4k-val :(((
-
ödönke
aktív tag
én is megköszönném
Aktív témák
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő