Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Akkor ott valami gáz van. Vagy a program lett hibásan letöltve, vagy a géppel van valami gebasz. Szerintem kérj meg valakit hogy küldje el neked az EXE file-t (ha nem olyan nagy méretű, és próbáld azzal (vagy újra töltsd le). Ha ez sem működik akkor a rendszerrel van a gond -> format c: -> setup /ie /iv -> Run ''doom3'' ,8,1 :)
-
Tomhal
tag
Thom:Külön le is írtam hogy a játék úyg fagy le hogy rámegyek az exe-re és 0.5- belül lefagy, be sem lép a főmenübe.:-(
Help me!! -
Tomhal
tag
Leszedtem a Doom 3-at, rákattiontok az exe-re és megint összetörik a program.M it csináljak légyszi lépésről lépésre írjátok le ha tudjátok. A reedme csak ennyit ír:
Instructions
load the doom.exe
use the ~ key to get to the console (if you choose single player, game will crash)
you can load e3 demo maps 1-3 using one of the following commands:
map e3/e3_1
map e3/e3_2
map e3/e3_3
Namármost ha a Doom III exe lefagy akkor hogy a fenébe lépjek be a konzolba?Mégegyszer hangsúlyozom úgy fagy ki a játék hogy be sem lép a főmenübe
PLEASE HELP ME!!!!!!! -
Incognito
senior tag
És honnan lehet lerántani. Nekem az 1-es hozzászólásban közölt linkkel jelszót kér és anonimusként nem lehet bejelentkezni. :O
-
Thom!
veterán
Új kép!!!
[L]http://gamestar.hu/apix/0212/doom3.jpg[/L]
Csak 1 gáz van még mindig nem kerek a csávó feje. :(
Carmeck vmit kitalálhatna ez ügybe. -
gyozi
aktív tag
Én a Blood-ot imádtam! A második része már kaki lett! :(
-
Incognito
senior tag
Amit én tutira mondok nektek gyerekek az az, hogy nem lesz olyan filingje mint a Doom 1-2 -nek sajnos. Azt egyszerüen képtelenség űberelni. Emlékezzetek mikor a Doom-os korszak volt. Ilyen meg olyan 3D-s grafika. Ok akkor az szép volt de akkor is más volt a hangulata. Nem kellett ''sötétíteni'' a játékot ahhoz hogy bekulázz a monitor előtt. Úgyan ez vonatkozik a Quake I -re is. emléxem mikor összekötöttük a gépeket a Com porton keresztül és úgy nyomtuk reggelig és tovább. Lehet hogy a Doom III -al is ez a szitu fog előállni. Lehet hogy ez is űberelhetetlen lesz a maga módján?
Nem tudom, remélem. -
Kó Pé
csendes tag
Ja! Lehet, hogy az Ati direkt kiszivárogtatta. Hiszen nem megy a játék normálisan csak a 120ezres radeon 9700-zal. A többi játéknak meg elég a GF2-3 is, csak a Doom-nak kell ilyen állat kártya.
-
Thom!
veterán
Ez 1 próba.

ez a kép tök lényegtelen próba jelleg -
Grisly
csendes tag
Véletlenül nem azért ''került'' ki ez a demo, hogy mindenki ''elgondolkozzon'' a gépfelújjításon? Nagy üzletág ez!:t
-
Dr.Momo
tag
Emlekeztek, annak idejen amikor a Quake megjelent senkinek sem volt hozza megfelelo gepe, aztan amikor mindenkinek lett jo gepe hozza, mekkora game lett belole. Szerintem ez a sorsa a doom3 nak is... De aztan lehet hogy nem, de az biztos :) ...
-
Thom!
veterán
Hol van már a tavalyi hó.
-
rudi
nagyúr
Ha jól emléxem még egy tavalyi Carmack interjúban olvastam hogy az Ati-val nagyon karöltve fejlesztenek. Akkoriban még csak GF3 volt és Ő azt mondta hogy a 8500as Radeon lesz a leggyöngébb kártya amin jól fut majd a game. Későbbi cikkben szidta a GF4MX sorozatot és kijelentette hogy azon majd alig fut a game. Dicsérte az ATI-t hogy ha valami nem akart menni rendesen, szólt nekik és pár napon belül javították a drivert :) (ez a cikk talán valamelyik PC Guruban volt)
-
Pala
veterán
Sajnos Voodoo2 SLI-vel nem indul (számítottam rá, hogy a Doom3 már nem fogja támogatni a 3dfx kártyákat, hiszen megszűnt gyártó kifutó termékeiről van szó, bár a Voodoo4/5-ön futni fog sztem, mert azok még valahogy tartják magukat teljesítmény tekintetében)!!! Kár, hogy nem fut!!!! Mert az UT2003 megy a 16 megás Diamond MEGAmonsteremen, és meglepően jól bírja! A Medal of Honor szaggat rajta, pedig annak elvileg kisebb a gépigénye, az UT2003 meg megy! Hogy lehet? Na mind1, Doom az meg se moccan, pontosabban az első két rész igen:)
-
Thom!
veterán
Arra vagyok kiváncsi mikor Mac-on bemutatták a Doom3 engine akkor GF3 30 fps mondott Carmeck, hogyannyival fog futni. Volt 2001 májús körül. Na aztán volt ideje a Nv-nek kijavítani a GF3 hiányosságát így született a GF4TI. De közbe kijött A Radeon8500 ami 6 textura/pass vs. GF4 4 textura/pass(miért nem fejlesztette az GF4 1 menteben felrakott texturáinak számát :((. Várom az végeredményt majd a Radeon és GF között.
-
Sanyo
senior tag
Nalam 30fps korul futogat, XP 1800+, Gef3Ti200 64mb, 512 megz pc2100 ddr, Abit KG7-Raid. Amint ramtamadnak a szornyek, az a langkopokodo vagy micsoda :) hat akkor biza 0 es 7 fps kozott de inkabb az elobbi. Sztem a hangulata kiraly!
-
Thom!
veterán
(Inquirer) A TheInquirer id software-es belső embere :) szerint az ATi felelős a 380MB-os Doom3 demo netre juttatásáért. Jelenleg megpróbálják lenyomozni ki nyitott portált a netre. A kezdeti eredmények alapján először a Zelaron játékfórumon (www.zelaron.com/forums) és az Iownjoo.com címen szabadultak ki a démon ivadékok.
Az id egyelőre nem vette fel hivatalosan a kapcsolatot az ATi-val. Biztosra mennek, felderítik ki, mikor és hol tette elérhetővé a mágikus matériát, végül pedig a kész tényekkel állítják szembe a 3D vállalatot.
Nagy sz@rba van az Ati, ha ez igaz. -
Dr.Momo
tag
Na bazz most el vagyok keseredve. Nem hiszem , hogy ilyen szar a gepem kb 2 - 3 fps-el ha megy. Gyanakodom, hogy valami el van ****va a driverekkel.
-
Dr.Momo
tag
Koszi a segitseget! Mar megy, csak k. lassu!
-
Pala
veterán
válasz
peace&love
üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok, mit hoz G450-en, írd majd le, kérlek!
-
Pala
veterán
Nálam SOKKAL-SOKKAL szebb a játék Kyro2-őn!!!!
El sem hiszem, hogy a GF2 Ultrának ilyen pazar képe van!!! Pocsék!!
Nálam, igaz kezdetekkor nem megy 125fps-sel, hanem csak 90-el, de jóval szebb, ilyen szépet PC-n még nem láttam soha. Persze, mikor a 2 zombi bácsi közelít, akkor olyan 20-25fps-sel megy, még éppen csak megrezzen, de nem akad szerencsére. Persze ez nem vígasztal, hiszen ha már három elenfél van egyszerre a képernyőn, akkor beakad. Már nagyon várom a végleges verziót, leginkább a csökkentett gépigény miatt!
Ja, és ki fogom próbálni Voodoo2-vel is, remélem azért legalább elindul! :)
Mondjuk sejtem, hogy a 8mega videomemória kevés lesz neki... -
peace&love
aktív tag
válasz
peace&love
üzenetére
...vagy csak véletlenül válaszoltál nekem?
-
peace&love
aktív tag
Na, ez az, feljebb is le volt írva hogy console-bol kell indítani...csak én még nem raktam fel mer' csak még most éjszaka fogom letölteni...azér nem láttam egyből hogy mi a baja ennek a szegény gyereknek............NA.
Meglátjuk mit ad G450-en
Mondom, hogy én is kérdezni járok! -
marcee
addikt
válasz
peace&love
üzenetére
nem kell a single player-re klattyolni, hanem consol (shift+0)
map e3/e3_1
map e3/e3_2
map e3/e3_3
nekem cel950 + gf2mx400 és ... na maraggyunk anyiban, hogy elindul -
Dr.Momo
tag
Hali! Nem tudja valaki, milyen gepkovetelmenye van a Doom3 nak, mert valami gaz van vele. Egyszeruen nem akar menni. Bejon az ID-s video, meg a menu, de amikor new game-t akarok kezdeni azt irja ki a winfos, hogy Radiant MFC hibat eszlelt ezert leall stb.
Lehet, hogy gagyi a gepem hozza, vagy csak a WinfosXP fos.
(a gep: northwood P4 2.4,all in wonder radeon 7500 64Mb DDR, 256Mb PC2700 DDR ram) -
peace&love
aktív tag
''is this a 'bad' leak? or was it done on purpose or what?''
Asszem ez vót a kérdés. -
tr00p3r
addikt
de itt van egész pontosan:
[L]http://slashdot.org/comments.pl?sid=44077&cid=4591655[/L]
tr00p3r :)) -
peace&love
aktív tag
Itt van ezt mondta.
A kérdések nagyjából kikövetkeztethetők.
''No, this was not leaked on purpose.
Yes, we are upset about it, and it will have some impact on how we deal with some companies in the future, but nothing drastic is going to change in terms of what support is going to be available.
Making any judgements from a snapshot intended for a non-interactive demo is ill advised.
John Carmack'' -
tr00p3r
addikt
nem tudom mi baj a linkel?! copy & paste. nekem megy, kiprobáltam! :))
-
tr00p3r
addikt
oops. hát ez 2x ment el! sorry! :))
-
tr00p3r
addikt
király. este megnézem.
itt van Carmack véleménye a ''kícsúszott'' demóról!! érdemes elolvasni!! :)) -
tr00p3r
addikt
király. este megnézem.
itt van Carmack véleménye a ''kícsúszott'' demóról!! érdemes elolvasni!! :)) -
gyozi
aktív tag
Abit KD7, Athlon XP 1680Mhz (kb 2100+), 256DDR 333Mhz ram, Maxtor 60Gb 5400rpm, integrált hangkártya, és R8500 Le 275/275-ön.
Szóval ezen a konfigon is mutatott durva értékeket, de amikor bejött valami krícsőr, akkor leesett :(((10fps-re! -
Thom!
veterán
map e3e3_intro
exec activate_intro
vmelyik jónak kell h legyen mert nekem mükxik -
tr00p3r
addikt
és hogy please? :(
-
Thom!
veterán
megletet nézni :)
-
tr00p3r
addikt
mondom, hogy csak vicc volt :DD nem gondolom, hogy arra van szükséged, hogy itt valótlant állíts. meghát mi értelme lenne. majd én is megnézem este, hogy nekem mennyivel indul aztán közlöm.
mellesleg van valami Intro amit meglehet nézni v. ez valami tévhit? -
Clyde22_
tag
Szerintem jobb lett volna, ha ezt nem látjuk.....
Tényleg alfás, meg minden, de egyszerüen játszhatatlan, élvezhetetlen....
Ha kijön a végleges verzió, már nem úgy fogok elé ülni, hogy ''lássuk!'', hanem ''sikerült javítani?''....
Én is játékfejlesztö vagyok, de ez hatalmas csalódás volt :(.... -
Superman
nagyúr
Még tegnap betettem valahová egy képet, az tényleg Photoshp volt, mert arra gondoltam milyen szép is ez az eredmény. :) Ami egy pillanatig sem tartott.
-
Superman
nagyúr
Honnan az info?
Egyébként majd a Photoshopban. mellesleg akár hiszed, akár nem tényleg 125 fps - ről indul betöltéskor. Semmi ingerenciám a hazugságokra, nem vagyok már kisgyerek, hogy ilyenekkel szórakozzak. -
tr00p3r
addikt
de gondlom lehet változtatni nem? valami console parancsal! hasonló mint a com_maxfps 140?!?! vagy tévednék?
-
Thom!
veterán
ja és az fps max 60fps-re van korlátozva csa szólok nagyobbat nem fog senki látni.
-
Superman
nagyúr
Hogyhogy honnan? Amikor elindulok az ajtótól a második szinten 125 fps - ről indulok, aztán fokozatosan lemegy, a két zombival való harc közben 10 fps - nél járok. A Photoshopot eltaláltad :t , de azt csak a kép kicsinyítésére használtam. Bár, fogok ide tenni egy másik képet is, amiben hihetetlen érték lesz, majd skubizzátok!
-
tr00p3r
addikt
igen, ez engem is érdekelne!! :))
-
tr00p3r
addikt
igazat adok rudinak! emlékezzetek a UT2K3 ''leaked'' és beta verziókra! az configomon XP2200+, ASUS A7V333, 256 DDR RAM szaggatott mint a franc, de már az official demo és aztán a full gém is repeszt. pedig csak egy GF2Ti 64MB-vel nyomom.
szerintem nagyon király lesz a full vezió. Carmack bácsi azt igérte, hogy a GF2 + 1,5 GHz procin simán fog menni a dolog! :DD szóvalj várjátok kia végét!
amúgy meg panaszra nem lehet semmi ok! a játék szerintem gyönyörű, a vizuális effeketek is nagyon szépek és a hangok is ijesztően (szó szerint; főleg tök sötétben) jók! tényleg nem igazi játékra szánták és illúzió romboló lehet a dolog, ha arra gondoltok, hogy az teljes verzió is ilyen lesz tévedtek szerintem (lásd: UT2K3)! ez pont arra jó, hogy minden id ill. doom rajongó begerjedjen és lássa mi is lesz a véglegesben!
várjátok ki a végét :DD
akinek kell a link írjon emilt (itt nem lenne illendő publikálni) cmachan@cia.hu -
Superman
nagyúr
Csak az a kár, hogy semmit sem lehet látni. :))
-
Joe_007
tag
Ez asztán éjszaka+sötét szoba+fejhallgató=tuti beszarás :))
-
Superman
nagyúr
Na most már menthetetlenül itt egy kép:

-
fügike
senior tag
ényleg hajintsatok már ide egy linket, ami még él! Baromi kíváncsi vagyok, a képek alapján kegyetlen lehet!:))
-
Superman
nagyúr

-
Thom!
veterán
10 user limit
-
Elrood
őstag
Ez se fog menni a gépemen az fix:)
-
erge
csendes tag
Hi!
Dobjatok meg egy download linkel!
lécci-lécci-lécci-lécci.. -
Thom!
veterán
DoomConfig.cgf lehet a felbontást és a az fps kiírását állítani
640×480>>seta r_mode ''3'' (alap)
800×600>>seta r_mode ''4''
1024×768>>seta r_mode ''5''
fps>>seta com_drawfps ''1'' így van bekapcsolva az fps mutatása
>>seta com_drawfps ''0'' így kikapcsolva van (alap) -
KERO_SAN
aktív tag
Nem tud neke vki adni , cdre kiirt. mukodo verziot?:((
-
KERO_SAN
aktív tag
krisz85 nyomj mar be par screenshotot a 640*480rol, mert kivancsi vagyok..:)
Velem jol ki****ott, mert iras utan mar nem hajlando beolvasni a drive:(
4* irtam ki cdrw-re fireburnerel, neroval, meg cdrwinel, de midnig rosz lett...
Lehet hogy le kell toltenem megint:( -
-
Pala
veterán
Szerintem marha jó a játék! Ma reggel töltöttem le, megy is Kyro-on, 640-ben olyan átlag 40-45fps, még lövöldözés esetén is (hát igen, itt érvényesül a Tile-Based-Rendering előnye, hiszen szerintem ez egy iszonyatosan számolásigényes játék, a Kyro meg könnyedén kiiktatja a jelenet poligonjainak legalább a felét. Így még akár a Quake 4 is elmehet rajta)
A grafika ledöbbentett, lehet, hogy egy Radeon 9700-on sem nézne ki szebben (csak hát ott talán megy 100fps-sel), tényleg egy picikét sötét, olyan Aliens-es hangulata van, de pont ez adja a feelinget.
Egyébként megy 800x600-ban is, de itt olykor már beszaggat.
Már nagyon várom a teljes játékot, tudván, hogy valszeg simán futni fog!!!!!!
Ez lesz életem második olyan játéka, amit boltban, originál fogok megvenni! :) -
Matrox G400-al megy?
Vagy inkább ne is töltsem le? :) -
Superman
nagyúr
Nos, kipróbáltam. Nem nagyon győzött meg. Ennek oka, hogy a sztori egy nagy nulla. Nem szeretem az olyan típusú játkékokat, amikor a Doom - típusú magányos harcos elindul és mind nagyobb fegyverekkel lekaszabolja a fél galaxist. Nyomába sem érhet a Half life, Voyager Elite Force, vagy a Deus Ex sztorijának.
Ami a grafikát illeti: a nyitóképen fantasztikusan fest hősünk arca, de megint azt kell mondanom, hogy engem az ilyen sötét helyeken való mászkálások nem nagyon győznek meg. Mindig az jut eszembe erről, amikor egy hollywoodi horrorfilmben mindent jótékony sötétség borít. Így aztán meresztgetheted a szemed, meg a kisebb - nagyobb technikai tökéletlenségek is elfedődnek.
Szóval, nem tudom lesz - e olyan siker, mint az ID szoftver másik remeke a Quake3, de grafikailag biztosan jobb annál.
Ami pedig a futását illeti, én fullscreenben próbáltam ki, tehát 1024X768 - on, hát bizony bőven szaggatott. Lövés esetén szinte kritikusra esett le az fps. Egyébként játszható, még éppen. -
Thom!
veterán
Nekem is XP van alt+enter >>>fullscreen
-
Superman
nagyúr
Na igen, Ultrám van. Ez igaz, de a hibajelenség az, hogy elkezd tölteni, aztán az XP feldob egy ablakot, hogy hiba történt. Megpróbálom 2000 alatt futtatni. Eddig még minden játék elindult ezen a kártyán.
-
Thom!
veterán
Úgy nem is fog.
Menu>~(0 bill.) parancs>> map e3e3_1
map e3e3_2
map e3e3_3
map e3intro
fps kiíratása>> cg_draw fps 1
ez meg olyan konfig fájl, h a gépdből a maxot hozza ki [L]ftp://ftp.supergamez.hu/upload/doom3alfa/DoomConfig.cfg[/L] -
Superman
nagyúr
Én is letöltöttem, de nekem nem fut. Ablakban jelenik meg, aztán az új játék betöltésekor kilép hibaüzenettel.
-
KERO_SAN
aktív tag
Egon, azert, mert el****tak a kartyam, es majd csak vmikor a jovoheten veszek ujat:)
Azta szamot ki lehet torolni:)
Email cimm viszont el:) -
Thom!
veterán
Ez hűlyeség JC bátyó nem akar több E3-at >>magyarul 2003 május előtt napvilágot fog látni.
Az ominozús képen e3/intro ment itt nálam 60fps volt kiírva namind1. -
Thom!
veterán
Ez nem az gépem, de ha akarok szakítok időt shot készítésére, de nem itt. Max este.
-
Pala
veterán
Tom, ezt az fps-t milyen videokártyával érted el?????
Egyébként a grafika mindent elsöprő, az UT2003 vagy az Aquanox ehhez képest Aknakereső:)) -
Thom!
veterán

-
Thom!
veterán
majd a véleményeket osszátok meg
-
cadaver
tag
en vagyok az egyetlen akinek nem tetszik a jatek? amugy mar tegnap este lent volt :))
-
KERO_SAN
aktív tag
mar toltom is:D
-
Thom!
veterán
ftp://ftp.gamefuture.hu/pub/ff/Doom III - Alpha 0.02 - E3 Demo
ftp://ftp.gamefuture.hu/pub/ff/Doom%20III%20-%20Alpha%200.02%20-%20E3%20Demo/
Sok szórakozást.
Igaz ez illegális amit csinálok ezért nem szabad letölteni, de azért mégis is......:)
Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő