Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Seagull
tag
Hali!
Na én most egy kicsit beoptimailizáltam a dolgot, ugyanis azt vettem észre, hogy ha csak a felbontást emelem, akkor nem esik (észreveheőten) az Fps, így én most 1024*768*middle qualityben nyomom, és marha jó!
Egyébként én most 41.09-es drivert használok. Próbáltam a legújabb Omega-val is, de azzal sajnos meghaslat egy szürke képernyő keretében a Doom. Pedig tök jó lett volna, ugyansi az a driver nekem nagyon sokat dobott más játékoknál és 3Dmark-nál. Tényleg, ki szerint melyik a legjobb driver most Gef4-hez?
Seagull -
Seagull
tag
Ja, közben nekem is stabilizálódott a helyzet, kiderült, hogy mégiscsak high qualityben volt. :) Middlequality-ben úgy már nekem is eléri néha az 50 fps-t. :)
Kipróbáltam 800*600-ban is high-ban, úgy se olyan vészes. Az árnyékokat mivel kapcsoltad ki?
Ja, és ami nagyon fps zabáló, még a legalapabb beállításnál is (640*480*middle quality), az az, hogy ha egy hullát folyamatason el kezdesz lőni gépfegyverrel, akko nekem olyan 0 környékére is lezuhant az fps érték! :) Nem toom pontosoan, hogy miért, de gondolom a rengeteg fröcsögő vér miatt, elég érdekes volt, hogy 30-ról secpec lezuhant 2 fpsre. :)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest