Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Thom!
veterán
a stalkerben közel nincsnek ilyen fény-árnyék effektek (ez főleg a kinti részeknél látszik)
ha láttál képeket akkor nem véltelen, hogy DIII azonosítják.
majd meglátjuk alapvetően különbözik a 2 game mert az 1ik beltéri effektusokat használ amásik kül- és beltérre van optimalizálva. -
Egon
nagyúr
Abban igazad van, hogy majd meglátjuk, de személy szerint én (kivételesen...:D) Thom-mal értek egyet.
Anno volt egy jó kis cikk valamelyik számtech lapban a Doom3-mal kapcsolatban. Ott szépen kielemezte valami hozzáértő egyén a használt technológiákat. Annyi biztos, hogy komoly kompromisszumokat kell kötniük az általuk választott megjelenítés okán (többek közt nyilván a fény-árnyék megvalósítás miatt), és ez szvsz a kiadott képeken is meglátszik (az alfát én nem próbáltam).
Ami meg a csendet illeti: a ''kuss'' nem éppen jó előjel (lehet Carmack bácsi magába szállt a konkurencia produkciói láttán?!?), minden esetben kihasználják a minél nagyobb eladott példányszám érdekében az ''ingyen'' hírverést...
Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő