- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedyrg
tag
válasz
kisBözsi #277 üzenetére
Nekem is ezek a paraméterek. A mikrofonja nagybácsival orvosolható. Már cdak a gps nem kerek. Álló helyzetben hamar és pontosan megadja a poziciót. Kb 6-8 holdat lát. Viszont menet közben nem csak mellérak de le is marad mint a borravaló. Ami viszont érdekes ha kikapcsolom az epo támogatást sokat javul a helyzet. Valakinek ötlete ?
Előre is köszi. -
ttomcatt
csendes tag
válasz
kisBözsi #277 üzenetére
Sziasztok!
Nekem ugyanezekkel a paraméterekkel bír a Doogee-m és lekopogom, hogy nincsenek mikrofonos, GPS-es problémák. (bár a GPS-t még nem volt alkalmam hosszabb távon navigálásra használni, viszont tesztelgettem...) Egy kis idő múlva látja a holdakat. Viszont az első használatkor a leírások alapján "izzítottam" be a GPS-t... tehát GPSFix-szel, stb....
A touch probléma viszont hasonló a többi tulajéval, nálam legalábbis az eredeti kamera progival nehezen sikerült elsőre rákattintani az exponáló gombra (más programban nem tapasztaltam ilyet). De mivel az eredeti kameraprogram képkészítése amúgy sem tökéletes, ezért én is felraktam a Lenovo programját, amivel már könnyebb az exponáló gomb használata.
Ezzel a programmal és a fent ajánlott beállításaival már egész tűrhető képeket lehet csinálni. Bár ez még mindig a leggyengébb pontja a telefonomnak.
Nálam egy félelmetes hiba jött elő, amit (remélhetőleg) sikerült megoldanom.
Az LCD panel a jobb oldalon a ragasztó eresztése miatt elállt a kerettől. Ez még az elején nem okozott nagyobb gondot, viszont az utóbbi időben elkezdett a képernyő vibrálni, ugrálni, stb.
Próbálgattam és úgy tűnt, hogy ha visszanyomom a keretbe az LCD-t, akkor nincs ez a jelenség.
Így szétszedtem a telefont, amennyire mertem és tudtam, hogy hozzáférjek egy kis ragasztóval.
A szétszedett telefonról csináltam pár képet, hátha érdekel valakit:
DG350 szétszedve
Az LCD-t visszaragasztottam a keretbe és most egyelőre minden rendben van a telefonnal... (ismét le kéne ezt kopognom...) (előtte próbálgattam az LCD csatlakozásait nézegetni, de nem azokkal volt a gond..)
Ja, én a Pandawill-ről rendeltem és kb. másfél hónapja használom.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest