Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• speedyrg

tag

válasz kisBözsi #277 üzenetére

Nekem is ezek a paraméterek. A mikrofonja nagybácsival orvosolható. Már cdak a gps nem kerek. Álló helyzetben hamar és pontosan megadja a poziciót. Kb 6-8 holdat lát. Viszont menet közben nem csak mellérak de le is marad mint a borravaló. Ami viszont érdekes ha kikapcsolom az epo támogatást sokat javul a helyzet. Valakinek ötlete ?
    Előre is köszi.

• ttomcatt

csendes tag

válasz kisBözsi #277 üzenetére

Sziasztok!

Nekem ugyanezekkel a paraméterekkel bír a Doogee-m és lekopogom, hogy nincsenek mikrofonos, GPS-es problémák. (bár a GPS-t még nem volt alkalmam hosszabb távon navigálásra használni, viszont tesztelgettem...) Egy kis idő múlva látja a holdakat. Viszont az első használatkor a leírások alapján "izzítottam" be a GPS-t... tehát GPSFix-szel, stb....
    A touch probléma viszont hasonló a többi tulajéval, nálam legalábbis az eredeti kamera progival nehezen sikerült elsőre rákattintani az exponáló gombra (más programban nem tapasztaltam ilyet). De mivel az eredeti kameraprogram képkészítése amúgy sem tökéletes, ezért én is felraktam a Lenovo programját, amivel már könnyebb az exponáló gomb használata.
    Ezzel a programmal és a fent ajánlott beállításaival már egész tűrhető képeket lehet csinálni. Bár ez még mindig a leggyengébb pontja a telefonomnak.
    Nálam egy félelmetes hiba jött elő, amit (remélhetőleg) sikerült megoldanom.
    Az LCD panel a jobb oldalon a ragasztó eresztése miatt elállt a kerettől. Ez még az elején nem okozott nagyobb gondot, viszont az utóbbi időben elkezdett a képernyő vibrálni, ugrálni, stb.
    Próbálgattam és úgy tűnt, hogy ha visszanyomom a keretbe az LCD-t, akkor nincs ez a jelenség.
    Így szétszedtem a telefont, amennyire mertem és tudtam, hogy hozzáférjek egy kis ragasztóval.
    A szétszedett telefonról csináltam pár képet, hátha érdekel valakit:
    DG350 szétszedve
    Az LCD-t visszaragasztottam a keretbe és most egyelőre minden rendben van a telefonnal... (ismét le kéne ezt kopognom... :) ) (előtte próbálgattam az LCD csatlakozásait nézegetni, de nem azokkal volt a gond..)
    Ja, én a Pandawill-ről rendeltem és kb. másfél hónapja használom.

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák