Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter74
tag
Tulajdonképpen csak egy phpmyadmin szervert akartam itthonra(munka miatt hasznos). Mivel nem a legújabb Xpeno DSM verzió fut a vas-on, ezért gondoltam, hogy a docker jó megoldás lesz egy viszonylag új verzió eléréshez. De sajnos a phpmyadmin nem fut valamiért. Pontosabban elindul, majd megáll.
Közben operáltam kicsit a csomagkezelőben is. Ott sikerült feltennem egy 7.2.29 php mellé egy 4.9.2 verziójú phpmyadmint. Mariadb 5 és 10 is fent van, induláskor választható melyiket használja a myadmin. Szóval próbálgattam a verziókat és ez a páros sikerült - működik. Az viszont zavar kicsit, hogy nem docker-ben, de majd lesz még időm, akkor kisérletezgetek vele. Azért köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest