Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smallfont
tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Háj! Kollégák vagy jövendő beli kollégák! Végre van itt is dobos topic!!
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vicces képek
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!