Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambudriver
tag
Még annyi ,hogy a tv sem látja, meg ha hálózati meghajtóként csatlakoztatom sem. A torrentet csak oda tölti le. Factory resetet már csináltam...
[ Szerkesztve ]
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a P2p mappa nem látszódik. Hogyan tudok jogot adni rá,hogy látszódjon? A multimedia shares settings-ben meg van osztva mégsem látszódik. Ha putty-al rámennék, hogyan tudnék jogot adnom vagy mit tegyek?
Köszi!
-
ambudriver
tag
válasz ambudriver #4466 üzenetére
Valaki esetleg tudna segíteni? Annyit már elértem, hogy letöröltem a funplog-ot és sokkal gyorsabb lett, be tudok jelentkezni másnap is. Viszont a p2p mappa eltűnt. Ha a Webes felületen nézem ott látszik, de letölteni ott sem lehet belőle. Hálózati meghajtón látszik az összes file, csak a p2p mappa nem. Létrehozni sem tudom.
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy DNS-320 NAS-om. 2db 2TB WD-vel. évekig jól működött. Aztán tv-t vettem kellett a dlna. Feltelepítettem a Twonky servert. Működött is kb 2 hónapig tök jól. Azután a Twonkyn állítottam (volna) hogy ne óránként figyelje a NAS-t hanem félóránként. Na onnantól kezdve vége lett a Twonkynak. Nem tudtam újra telepíteni. Ekkor a legújabb firmware-t felraktam és úgy már a Twonky is felment. Csak! Egy idő után a webes felületre nem tudok fellépni. Ha kikapcsolom és újraindítom akkor már betudok. És olyan, de olyan tetű lassú lett a NAS...Most pedig eltűnt a P2P mappa. Kérdezném, hogyan lehetne újratelepíteni a régi firmwarrel, vagy kerülhet erre vírus? Nekem nincs telepítve semmi a funplugon és a twonkyn kívül....
Köszönöm előre is!
-
ambudriver
tag
válasz lafaty80 #4205 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam! A TV-látja a filmeket, viszont nem játssza le őket!! Alakul a dolog!
Csak a videó címeit el lehet olvasni, pl. "Anal sex in the Garden" meg ilyenek.. A kölykeim nyomják az angolt!De már ez is valami! Nagyon köszönöm!!! Lehet átnevezem a file-okat...
Köszi !!!
-
ambudriver
tag
válasz lafaty80 #4173 üzenetére
Sajnos a poén az, hogy nem enged be. Azt írja, hogy rossz jelszó. Érdekes,mert előzőleg amikor szenvedtem a Twonkyval ez a hiba többször is előjött. Most megy a Twonky a tv látja amit kell és működik. Nagyon nem szeretném elrontani. Nem értem mi változhatott meg, hogy nem enged be. A jelszót tutira jól írom...
-
ambudriver
tag
válasz lafaty80 #4162 üzenetére
Szia!
Újból végigcsináltam mindent és nagy nehezen sikerült elindítani a Twonky-t Köszönöm a segítséget, mert kellett a két parancs megint. (pwck- grpck) A TV látja a Twonkyt meg a filmeket (tartalmat) lejátssza klasszul.
Egy kérdésem lenne még. A felnőtt tartalmat hogyan tudnám a legegyszerűbben tiltani és engedélyezni? A Twonky beállításaiban csak video,music,photos -ra enged beállítani. Nekem csak egy mappára kéne.Köszönöm!!
-
ambudriver
tag
válasz lafaty80 #4152 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a segítséget, így már sikerült. Sajnos most itt akadtam meg:[[ $(ls -1 /mnt|grep -c HD_a2) -eq 0 ]] && sed -i -e 's!/HD_a2!/HD/HD_a2!g' -e 's!/HD_b2!/HD/HD_b2!g' /ffp/opt/twonky/twonkyserver-default.ini
erre azt írja, hogy:
sh: 1s:command not foundA többi szépen végigment, letöltötte kicsomagolta a twonkyt...
Kérlek segíts.
Köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
ambudriver
tag
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Szeretnék a DNS-320-ra telepíteni twonky szervert. Ez alapján a leírás alapján:
http://ekutyublog.blogspot.hu/2013/05/d-link-dns-320-felturbozas-twonky-dlna.html
Itt elakadtam én is:Próbálom megváltoztani a jelszót de ezt az üzenetet kapom amikor beírom 2x az új jelszót:
Multiple entries named 'root' in /etc/shadow. Please fix this with pwck or grpck.
passwd: failed to prepare the new /etc/shadow entry 'root'Valaki tudna segíteni?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ambudriver
tag
Szia!
Hát majd körülnézek a neten az sms-ügyben...Még egy kérdésem van. RAID-be akarom rakni a 2 vinyót, meg is csináltam a lépéseket de szerintem nem tette raid-be. A mindkét volume RAID type :standard. Itt RAID 1-nek kellene lennie nem? 2db 2TB WD van benne egyébként...és RAID 1-et választottam. Az egyik vinyót nem szereti mert nem talál róla infót. De látni látja a fiókban csak nem azonosítja. 2TB ként kezeli a nas-t. Hogyan tudok megbizonyosodni,hogy ténylegesen RAID1-ben vannak? Kösz a válaszokat!
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Van egy DNS-320 NAS-om. 2.0 firmware-el. Hogyan tudom beállítani,hogy sms-ben küldjön riasztást részemre? Milyen Service provider-t kell beírnom és url-t. Telenor előfizetésem van.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest