- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reco25
csendes tag
Szia, Köszi a választ. Felraktam az új inf fájlt. Annyi a változás h most már menüben csak 1 felbontásnál engedélyezi a 120Hz-t, de viszont ha kiválasztom opciónak akkor se enged benne 3D-t. (inf-eket már próbálgattam csináltam egy eredetit a projektorról és azt töltöttem be a windowsnak az összes alfelbontást megjelenítette de változás nemhozott. Se az új Se a régi.) De nemtudom milehet mert ugye működik a 3D csak az a 120 Hz nem stimm a menübe. A vidkari leadja a jelet rendesen mert a kivetítő is irja h átált. csak onnan már nincs nézetmód állítás.
de az össz 60Hzn müködik végig nyomkodtam az összeset.
-
Reco25
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne h vettem 1 Benq MS504 SVGA DLP 3D projektort, [link]
és vannak kis fennakadásaim. Nekem nem tudom h miért és hogyan de csak 60Hz-en jön be a 3D hatás. Ha átállítom 120Hz be akkor a projektor menüében besötétedik a választható 3D formátum. (Nincs benne automatikus észlelés) és nem enged 3D be állítani, próbálgattam már nagyon sokféle változatot. Egy régebbi kártyáról megy asztali gépen. ATI Radeon HD 2600XT 512Mb 256bit Dvi csatlakozók(A kivetítőhöz Dvi-VGA átalakítóval csatlakozik, a kivetítőn nincs HDMI . Frissítettem szoftvert, kodeket meg mindent. Ja és eggyik helyen CRT monitornak játja másik helyen Plug n Play. De a Hz-et meg a felbontást lehet állítani mindenfele. A gép amiről megy 1 AMD 2magos 2.4 es proci, 3Gb Rammal Vidkari feljebb, Keresetem a .inf Fájlt de nem találtam sehol a kivetítőhöz. A másik jelenség h akármilyen lejátszóval játszom le a formátumot nem kell 3Ds lejátszót használnom mert ahogy elindítom a filmet és kirakja a két képet kinagyítom az ablakot és lövöm a kivetítő menüjében a beállítást, és összerakja képet!?
Esetleg ha valakinek valami ötlete?
Előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- Suzuki topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sorozatok
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest