Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
Moloko
csendes tag
na megint énvagyok csak valamié nemtudtam irni az előző topicba.
na azelmúl 1 óráb elolvastam djsaabe 42* hozászólásából kb 300-at és nemértem hogy miért lett banolva hiszen amit én olvastam 300 hsz abból 260 segitőkész hsz volt és 30 ami csak ugy valmi beszélgetés, és amit én láttam ''sértő'' hsz az amximum 5 de azok se sértőek hanem csak csúnyán irt benne. tehát nemtudom hogy miért lett banolva. 1 volt ami tényleg sértő lehetett de akor is igaza volt teljesen.
na most közben djsaabe feljött msnre és beszéltem vele kérdezetm tőle hogy nemakarna e vissaztjöni ide ő aztmondta ''úgyse vennék le a bent rólam mert utálnak ott''
Nos mivel nekm nagyon sokat segitett ezért kérdezném lehetséges lene e hogy levegye valamelyik kedves moderátor a BAN-t róla és én esküszöm meg hogy nemfog többe sértő kifejezéseket tenni. ha igen akkor ''ha ennyire meggondolatalna és sértegeti a máikat '' nyugodtan banolhatjátok. deén enyivel tartozom neki és remélemhogylegalább egy próbára leveszitek a bant róla Legytek szivesek bocsásatok meg neki. mellesleg elmondta hogy ''tudom ohgy igazukvan a banolással kapcsolatban és azért b*sztam le (valmayik modot nemtudom kit) mert igazságtalanul banolt ki ezért nagyon felvoltma háborodva és csk azért irtam oyalnokat''
szal ennyi remélem ''meghatott'' titeket ez a történet és edtok még1 eséjt neki.
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest