Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Aktív témák
-
Moloko
csendes tag
na megint énvagyok csak valamié nemtudtam irni az előző topicba.
na azelmúl 1 óráb elolvastam djsaabe 42* hozászólásából kb 300-at és nemértem hogy miért lett banolva hiszen amit én olvastam 300 hsz abból 260 segitőkész hsz volt és 30 ami csak ugy valmi beszélgetés, és amit én láttam ''sértő'' hsz az amximum 5 de azok se sértőek hanem csak csúnyán irt benne. tehát nemtudom hogy miért lett banolva. 1 volt ami tényleg sértő lehetett de akor is igaza volt teljesen.
na most közben djsaabe feljött msnre és beszéltem vele kérdezetm tőle hogy nemakarna e vissaztjöni ide ő aztmondta ''úgyse vennék le a bent rólam mert utálnak ott''
Nos mivel nekm nagyon sokat segitett ezért kérdezném lehetséges lene e hogy levegye valamelyik kedves moderátor a BAN-t róla és én esküszöm meg hogy nemfog többe sértő kifejezéseket tenni. ha igen akkor ''ha ennyire meggondolatalna és sértegeti a máikat '' nyugodtan banolhatjátok. deén enyivel tartozom neki és remélemhogylegalább egy próbára leveszitek a bant róla Legytek szivesek bocsásatok meg neki. mellesleg elmondta hogy ''tudom ohgy igazukvan a banolással kapcsolatban és azért b*sztam le (valmayik modot nemtudom kit) mert igazságtalanul banolt ki ezért nagyon felvoltma háborodva és csk azért irtam oyalnokat''
szal ennyi remélem ''meghatott'' titeket ez a történet és edtok még1 eséjt neki.
Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs