Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Persze-persze...vannak, és lehetnek mindig kivételek, ezért is mondtam, hogy értem én a különböző felhasználói szokásokat, de összességében én pártolom ezt a 120m-t...
"Az a baj, ha jól tudom, a gép végig a felszállási helyet veszi nullának. Mi van, ha szakadék szélénél szállsz fel? Alattad akár több 100 m-re is lehetnek lent dolgok, "
Én ezt jónak tartom, hogy a felszállási pontom az origo...Ha szakadék szélén szállsz fel akkor a szakadékot "mínusznak" látja. A lakhelyem (Dunapart) "gátas" környezet, sokszor van,hogy gátról indítom a gépet, de ha a víz(folyó) szintjéhez süllyedek, akkor a magasság a kijelzőn mínuszba kerül, de rendben működik a madár...(Phantomnál legalábbis így volt. Mininél most nem emlékszem voltam e már ilyen helyzetben, de mérget veszek rá, hogy ugyanez történik...)
"hogy egy emelkedő hegyet nem tud levideózni, mert a gépet nem tudja emelni a hegyet lekövetni."
Nincs más hátra, hegyet kell mászni

Prédikálószéknél ködhatár fölött csináltam "őőőőrült magas" felvételeket,
(képmetsző, nem "fotó"...*csak a minőség miatt írom)
közben meg valami 15-25m volt a magasságom max.
alig voltam a kis fák koronája fölött a hegyoldalban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Jackson elektromos gitár
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

alig voltam a kis fák koronája fölött a hegyoldalban.