Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
MR007RM
üzenetére
"Hubsan Zino 2 a trónkövetelő. Ennyi a Phatom 4 Pro és Mavic 2 Pro uralkodásának."

De sokszor olvastam már ezt mióta a p4 meg az első mavic megjelent ...
Aztán nem lett semmi...
A papír forma, meg a gyakorlat valahogy soha nem fedték egymást...
Én nagyon szeretem a dji cuccait, de ennek ellenére gondolom azt, hogy jó lenne ha lenne igazi verseny a piacon... Tök jó volna válogatni...
De egyelőre nem nagyon lehet...
És nekem nagyon úgy tűnik, egy két éves távlatokban, ebben a félprof. Vagy out of box "prof" kategóriában, akkora előnyre tettek szert a dji-nál, tapasztalatban, és talán tőkében is, hogy ehhez durván fel kell szívnia magát valakinek, vagy irgalmatlan pénzt kell bele injektalni egy induló cégbe, (mérnökököket megfizetni, mind hardver , mind szoftveres területen) hogy valódi versenytárs legyen...
Ráadásul ez nem is egyszerű... Mert egy nagyon összetett dologról beszélünk,,
Repülés, MI, és kamera....
Ezt a tudást sűríti a dji...
A gépei saját tervezésűek,a kamerák ugyancsak ha jól tudom a tello-tol az zenmuse x7ig.... És a szoftvert sem a szomszéd írja...Szóval erre azt gondolom nem olyan egyszerű egy jó brigádot összerántani...
Nyilván nem lehetetlen,,, csak kva nehéz...
szerintem
-
tirszin
senior tag
válasz
MR007RM
üzenetére
A drón, mint a párkapcsolatok megmentője, az önmegvalósítás eszköze, az ego duzzasztója. 😀 Nagyon gázok ezek, az adjunk el minél több drónt típusú videók.
Amúgy ha csak a mavic2 pro 4k 30fps-ét tudná, nagyon jó lenne. De messze nem fogja tudni, csak rá kell nézni a kamerájára. A fizikai méretei miatt egyszerűen nem tudatja.
A másik, hogy elég sok területen jár még gyerekcipőben a dji, aki másolja, valószínű, még hozzá is lépéshátrányban lesz. Aki jót akar magának, sztem a dji-tól ne lejjebb. -
-
válasz
MR007RM
üzenetére
Hallod, én mindent megnéztem róla, pár perce fent lévő videót is akkor (amit linkeltél), de nincs kb két portál ami ugyan azt írná, de ha megjött megmondom milyen. A zino 1 szoftvere sem épp hibátlan, pedig nem mai gép, akkor ezzel mi lesz? Még az app sem ismeri, de állítólag január elején indul a postázás. Hát kíváncsi leszek. Óvatosan közelítem a témát.
125k 1 akku, no bag. Shipping garanciával. De van képük elkérni 10k-t a táska miatt, 20-at meg plusz akku miatt.
Már csak azért id ez lett, mert minden eddigi Gb pontom el tudtam rá lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BOMBA ÁR! ÚJ, bontatlan Dyson V15 Origin (SV51) porszívó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Addig csak egy jól sikerült Mavic klón lesz, jó áron.