- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gaming notebook topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMKTOM
tag
Nem az eredeti témát vitted tovább. Akkor fussunk neki még egyszer:
Én írtam: "Ezzel totál egyetértek. a GDPR talán kissé túl van tolva..."
Erre te írtad: "Mondj egy EU szabályozást ami nincs.... :DD :DD"
Erre én írtam: "Pl. a dróntörvény az eredeti EU-s (azaz nem a magyar adaptált) verzióban."
Erre te megírtad #9269-et, amiben minden példánál, amit felhoztál valamilyen országspecifikus változtatást emeltél ki...Az eredeti EU-s dróntörvényt emlegettem. Kb. ahogyan az Írek átvették: a képzés és a regisztráció full online és azonnali. Amíg az új drón akksija feltölt, nulláról full legális lehetsz. semmin nem variáltak, a légtér ismeret meg egy 24 térképes oldalt tartalmazó, amúgy rendszeresen frissített pdf (egyébként 100%-ban megegyezik a DJI térképével). Az A2 egy laza nap és online, de a speciális kategória is csupán 3 nap... És ezután permetezhetsz is...
Iszonyat egyszerű, és pont ezért úgy is állnak hozzá az emberek, hogy: "Ok, ha csak ennyi, akkor simán figyelek rá és betartom.". És 1-2 kivételtől eltekintve, be is tartják!
A magyar dróntörvény egyáltalán nem azért annyira nehezen betartható/szerethető, mert az EU túltolta... Van az ellenkezőjére péda.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beperelte a BYD Amerikát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs