Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
konyi79
üzenetére
Én Inspirét és P2-őt is sokat reptettem -10 fok alatt és +35 fok felet is. Itt most a hidegről beszélünk. Igaz, hogy sose átfagyott aksival, hanem kb szobahőmérsékletűvel indítottam, de a nagy hideg főként nekem okozott gondot. Aksinak sose. Itt a nagy terhelés miatt a nagy mínuszok ellenére is meleg aksit vettem ki repítés után a gépekből.
"Megdermedt" aksinál el tudom képzelni, hogy nem "indul be", de a fent leírt esetben kizárt, hogy repülés közben hirtelen "összeessen".
Whoopok esetében ahol 1 cellát használok viszont simán van, hogy a nagy hidegben "elgyengül" menet közben de ott a cellán átfolyó áram sokkal kisebb még ha a cellához mérten nagy is és az már nem melegíti fel az aksit.
Szóval több cellás nagyobb gépeknél nemigen gondolom normális aksi esetén, hogy a hideg gondot okozna ha az aksi amúgy nincs "átfagyva".
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs