Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
usergefi
kezdő
Nem vagyok jó madár felismerésből, illetve madár határozóm sincsen, de egyszer valami nagyobb testű héja/sas kezdett el keringeni körülötte, egyszer pedig talán fecskék. Amit hallottam még, hogy tengerparton a sirályok sem szeretik, hajlamosak megtámadni a drónt.
Alkalmazásban én csak a DJI hivatalosát használtam, egyébre nem mertem rábízni. Tudom, hogy nem tökéletes, de ha probléma van, akkor szerintem nagyobb eséllyel garizzák, ha a hivatalos appjukat használtad.
ND filter meg azért kell (legalábbis nekem), mert szép, filmszerű videóhoz a framerate-ed 2x-esét ajánlott beállítani záridőnek. Mivel én 24fps-el veszek fel, ez azt jelenti, hogy 50 körüli rekeszidőt kell beállítani. Ha ezt ND filter nélkül csinálnám, akkor gyakorlatilag teljesen kiégne minden a képen, annyira világos lenne. És ehhez nem kell nappal szemben sem repülni, kb mindegy, hogy merre fordulsz, ha süt a nap. Persze enélkül is fel lehet venni: vagy autón hagyod, vagy beállítod kézzel ahogy neked jó, tökéletesen működőképes úgy is, csak a felvétel más lesz. Nagyon nehéz lenne leírni, hogy miben, érdemes rákeresni erre youtube-on, hogy láss pár konkrét példát.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs