Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiralybali
tag
Köszönöm szépen, hogy az Xvid beállításokat ilyen részletekbe menően ismertetted!
Nem tudom, hogy nagy kérés lenne, hogy a DivX kapcsán felsorolt beállítások közül az alábbiakat is bemutasd hasonlóan.
Bitrate modulation: high és low motion között félúton
Psychovisual Enhancements: pipa és fast
Source Pre-processing: Light
Interlacing: Progressive source
Quantization Type: /kiszürkített/ H.263 /MPEG2 is lehetne/
Emellett az is kérdésem, hogy ha az egész azért van, hogy a DV kamerával felvett rövid filmecskéimet a DV avi brutáli méreténél kisebb méretben, de jó minőségben archiváljam (pl 19''-os monitoron full screen-ben a DV avi és a kapott anyag szemmel láthatóan hasonlő élességű, színű, szagú legyen), akkor a Divx-nél az avarage bitrate értéket 0-4000 közötti skálán hová érdemes állítani? 1500, 2000, 3000, 4000?
Üdv. -
LordX
veterán
válasz
Kiralybali #42 üzenetére
AS@L5 : azt mondja meg, hogy melyik MPEG4 profilt és szintet használja. AS@L5 a legjobb, amit az Xvid támogat. A profil az legyen AS, mert ott van a kódeknek a legtöbb eszköze (pontosabban vannak már magasabb szintek is, de azt az Xvid nem tudja), a szint (L5) az igazából mindegy, az csak egy javaslatot ad a felbontásra, FPS-re, de nem befolyásol semmit a kódolásban.
Full quality first pass: alapból Q=2 kvantálással csinálja az első menetet az Xvid, ennek bepipálásakor Q=1 lesz. Túl sok értelme nincs, úgyis a 2. menet eredményezi a végső videót, viszont lassít.
Motion search pecision ls VHQ mode: mindkettő a mozgásbecslés pontosságát (illetve kicsit mást, de ebbe most ne menjünk bele) befolyásolja. Magasabb beállítás: lasabb kódolás, de a mozgást jobban tudja követni ekkor - így kisebb a fájl és/vagy jobb a minőség.
croma motion: a színinformációt is használja-e a mozgás detektáláshoz. Lassítja a kódolást, de (főleg rajzfilmek, renderek esetén) javítja a minőséget.
Turbo: fogalmam sincsvmi egyszerüsítés a mozgásbecslésben, nem tudom pontosan mi..
Frame drop ratio: ha le van maradva, akkor dobjon-e el képkockát, és ha igen, mennyit. Ha nem realtime kódolsz (pl. analóg forrásból veszel), akkor legyen 0.
Max I-frame interval: milyen messze legyenek maximum egymástól a kulcs-képkockák. Ezeket minden más nélkül lehet dekódolni. Régebbi lejátszók (és talán asztaliak, de ezek közül is az újak már tuti nem..) csak ezekhez tudtak tekerni gyorstekeréskor. Minnél nagyobb, annál kisebb tud lenni a fájl de érzékenyebb is lesz a hibákra. 300 (ami 12s) egy jó beállítás..
min/max I/P/B quantizer: adott típusú képkockákra milyen kvantálást használhat. Ne állítsd át, és akkor nem korlátozod a kódeket a lehetőségeiben. (Egyébként minnél kisebb a kvantizer egy képkockán, elvileg annál jobb a minősége)
Trellis: a kvantálási algoritmusban egy javítás, jobb minőséget eredményez (bár nem tudom pontosan, mit csinál) -
corlagon
senior tag
Lehet, én régi Gordian Knot-os tapasztalatok miatt szoktam bennhagyni mindent, amíg kész nem lesz a végeredmény. Logikus egyébként ez a stats-dolog.
mert így nem kell kiírni a vinyóra -> gyorsabb, nem foglal helyet
Hát az lehet, hogy nem foglal helyet, de nem hiszem, hogy párszáz mega vinyóra írása 2-3 óra alatt bármiben is lassítaná a kódolást.
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
He? A ''discard first pass'' egy valamire jó: hogy foglaljon helyet a lemezen az eredménye. Csak statisztika-fájlokat (.stats) használ fel a 2. menethez az Xvid, az első menet eredménye (ami egy fix Q=2 kvanizerrel készül..) neki abszolút nem kell. A mozgásvektorok, komplexitásadatok, meg minden kütyü, ami az első menetből kellhet, az a stats fájlban megtalálható.
Szóval a ''discard first pass'' az legyen bejelölve, mert így nem kell kiírni a vinyóra -> gyorsabb, nem foglal helyet. -
corlagon
senior tag
válasz
Kiralybali #42 üzenetére
Ezek a finomhangolásra szolgáló lehetőségek. Jótanács: hagyd őket alapbeállításban. Ha akarod, én leírom mindet, de hidd el, az alapértékektől csak akkor érdemes eltérni, ha tudod, mire szolgálnak. A speckó funkcióknak, pl. chroma motion amúgy is kicsi a hatásuk a végeredményre.
Ami fontos: 2-pass-nál ne legyen a ''discard 1st pass'' beikszelve, mert így törli a codec, pedig az majd kell a 2. lépcsőhöz!
A divx5-ből van shareware verzió, az asszem nem időkorlátos. -
corlagon
senior tag
válasz
Kiralybali #41 üzenetére
Az xvid-et az asztali lejátszóknak gyanúgy vinniük kell elméletileg mint a divx5-öt.
A beállításoknál a lényeg a bitráta (1.pont), meg dvx5-nél a kódolás sebessége (2. pont, a leglassabbra állítsd). A többinek a doom.org-on vagy doom9.hu-n utánaolvashatsz, de nyugodtam hagyd az alapbeállításon mindet, jó az úgy.
A 2-pass (ez tényleg 2 db lépcső, 1.pass és 2. pass!) és 1-pass kódolás kb. ugyanakkora méretet eredményez (jó esetben), csak az 1-pass-nál bitrátát adsz meg, a 2 pass-nál meg a végső méretet. -
Kiralybali
tag
Ha már az Xvid-et is szóba hoztam, ott a VirtualDub-nál a következő dolgok állíthatók be:
Profile@level: AS@L5 ???
Encoding type: 1pass, 2pass first-pass, 2pass - 2nd pass
2pass first-pass esetén van olyan pipa lehetőség, hogy Full quality first pass ?? és olyan pipa is, hogy Discard first pass
Motion search precision: 6 - Ultra High
VHQ mode: 1 - Mode Decision
Use chroma motion: pipa
Turbo: nincs pipa
Frame drop ratio: 0
Max I-frame interval: 300
Cartoon Mode: nincs pipa
min I-frame quantizer: 1
max i-f q: 31 és P és B frame esetén is ugyan így van a max és a min
Trellis quantization: nincs pipa
Ezek mit jelentenek, és mit érdemes beállítani?
És még valami...
A DivX Pro encoder lejár egy idő után. Van olyan DivX5-ös encoder, ami nem?
Üdv. -
Kiralybali
tag
Feltettem a VirtualDub-ot, amit javasoltál. Próbálgattam is, hogy ezzel csináljak DivX-et. A DrDivx mellet feltelepülő DivX Pro is van a gépen. A VirtualDub-ban megnéztem, hogy 1 pass és 2 pass esetén mi lesz az eredmény egy 124239KB hosszú DV avi-t DivX-eltettem le vele. Az eredmények:
2 pass 14421 KB - 720*576 - 25frames/sec - 425kbps data rate - 24bit video sample size
1 pass 17302 KB - 720*576 - 25frames/sec - 510kbps data rate - 24bit video sample size
Az jó, vagy rossz, hogy a 2pass után a data rate kisebb, mint az 1 pass után.
Amúgy az alábbi beállításokat lehet tenni:
avarage bitrate: 4000kbps /Ez a max volt./
Encode Performance: Slow
Bitrate modulation: high és low motion között félúton
Psychovisual Enhancements: pipa és fast
Source Pre-processing: Light
Interlacing: Progressive source
Quantization Type: /kiszürkített/ H.263 /MPEG2 is lehetne/
Max Keyframe interval: 300
Jól állítottam be?
Az első 2 beállításon kívül a többi mit jelent?
Van Xvid is a gépen, azzal is lehetne mókázni, de ott meg megint más beállítások vannak. Ha Xvid-del csinálnám, akkor asztali dvd lejátszók ugyan úgy vinnék, mint a DivX-et?
Üdv. -
corlagon
senior tag
Miként az #valahány-ban írtam, a mpeg egy multimédia-tömörítési eljárás (-család), szóval a mpeg2 biztosan tömörített.
A DV-avi nyersen kb. 217 mega/perc, vagyis kb. 13 giga/óra. A 4 giga/óra lehet mpeg2, de nagyon gyenge (=magas minőségű) tömörítéssel.
Összehasonlításul divx-ben én 10-12 mega/perc körül szoktam kódolni, ez 6-700 mega/óra. Ennyi tv-n vagy monitoron való nézéshez bőven elég. -
corlagon
senior tag
Nekem a régi gépem (cel 700) 2 órás filmet kétszer 5 órán át kódolt 2-pass xvid avi-ba, az 10 óra össz
Belöktem éjszakára, oszt kódoljon nyugodtan, a DC-t nem zavarja.
Te döntesz, ha neked az mpeg2 jó, akkor úgy csináld.
Ez az uninstall utáni elkenődés amúgy furcsa dolog, hibátlanul kódolt videóval és jól telepített codecekkel nem szabadna, hogy jelentkezzen. -
Dexter68
addikt
Ha nekem szól a kérdés, azért nem, mert egy egyórás mpeg-2 -t csináltam WinDVR-rel, azt 4 órán keresztül kódolta, hogy ugyanaz a minőség legyen. Ennyi idő a világon nincs. Plusz a nyűgom az újrainstall utáni minőségromlással. Inkább kiírom az 1 órát (4,2 Giga) egy dvd-re és jól van.
-
corlagon
senior tag
A kollégák megválasztolták asszem a problémát. Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.
Azért mpeg2-től ne várj atomállat minőséget. Érdekelne, hogy miért nem akarsz divx-et használni, régebbi nem-divx-es asztali lejátszó esetleg?
Mod.
Ja, jut eszembe, cinema craft encoderrel is lehet mpeg2-be dolgozni, van shareware vagy ingyenes basic változata.
[Szerkesztve] -
p-rolee
tag
-
p-rolee
tag
Jó, jó én sem úgy dondoltam, hogy a végeredmény divx legyen, de csak úgy tudsz jó minőséget produkálni, ha nagy bitrátával felveszel, aztán többmenetben mpeg2-t csinálsz, de itt mindent megtalálsz: Bővebben: link
-
Dexter68
addikt
Jó. Akkor mit kell beállítani, hogy tömörítetlen codecet használjak?
(Az a baj, hogy ez nekem magas, mint malacnak a farzseb...) Nekem kb az a lényeg, hogy a lehetőségekhez képest a lehető legjobb minőségben bejöjjön a JEL. Azt meg kiírnám DVD-re valami normális formátumban. Ennyi.
DrDivx-szel megszívtam, mert rendszerújrainstallálás után botrányosan kenődtek a filmek.
Az, hogy esetleg szar a Pókember, nem érdekel, de a családi videőkkal meg nem akarok hazardírozni. -
corlagon
senior tag
válasz
Kiralybali #26 üzenetére
1. codecek
Mindenféle MJPEG tömörítés (mpeg1 -> pl. video CD, mpeg2 -> pl. svcd, mpeg3 ->mp3, mpeg4 -> pl. összes divx és xvid; de még a jpeg képformátum is) veszteséges. A tömörítés mértékét (ezzel a veszteséget is) te választod meg. Így pl. high quality -> kisebb tömörítés, jobb minőség, de nagyobb file. Medium quality -> erősebb tömörítés, rosszabb minőség, de kisebb file stb. A ''quality'' lényegében egy átlagos hang- és kép-bitráta (+ pár minőségjavító funkció) megfelelője.
2. VDub és VDubMod
A VirtualDubMod egy módosított (nemhivatalos) VDub változat, a GordianKnot rippelő & kódoló programcsomaghoz fejlesztik. Ugyanazt tudja, én azért írtam a VDub 1.6.2-t, mert a Win Media Maker által készített DV-avi type 2 csak ezzel kezelhető normálisan (VDubMod-nál probléma lesz a hangsávval).
3. xvid-mp3 (vagy akármilyen) codec páros
Persze hogy megadható! VDub-ba betöltöd a fájlt (file/open video file), beállítod a hang tömörítését, azaz kiválasztod a codecet (audio/full processing mode, audio/compression, azon belül pl. mpeg layer 3-ból a neked szimpatikus), utána a kép kódolást is (video/full p.m., video/compression, mondjuk divx 5.2.1, configure). Itt vagy minőséget, vagy bitrátát kell választani (legyen mondjuk 1-pass mód, 1500 kbps). Utána f7, és mehet a kódolás a beállított paraméterekkel.
Millió-egy finomhangolása van a VDub-nak (filterek, deinterlacing, többmenetes kódolás stb.), ez csak a legegyszerűbb példa.
3. Ha jól értem, akkor átszedem valamivel a kamerából a cuccot DV avi formátumba, majd valahogy (még nem tudom hogy) ráengedem ezt a VirtualDub-ot, ami szépen összetömöríti nekem
- Windows Media makert elindítod, dv-avi formátumot választod (nem a wmv-t!) és szépen átmásolod a szalagot vagy a kívánt részleteit vinyóra.
- Megnyitod a fájlt a VDub-bal, és innen lásd 3. pont. -
Kiralybali
tag
Sosem használtam Dr.Divx-et, de mivel az is veszteséges tömörítés (bár persze maga a DV is az), romlik a minőség, de persze te választod meg, mennyire.
A leszedett DV avi-ból 3 lépésben csinál divx-es avit, szinte 0 szakértelem kell hozzá. Hogy mennyire veszteséges a tömörítés azt nem tudom. Úgy emlékszem lehet beállítani, hogy a kép tömörítése során low - medium vagy high quality-t akar az ember. Egy pár perces 1.1G-ás DV aviból high quality mellett (2 pass után) 90 Mega körüli avi készült. Nekem monitoron nézve nem okozott olyan érzetet, hogy romlott volna a minőség.
De azért is kérdeztem rá az alternatívákra, hogy okosodjam.
''Keret''programnak (amin keresztül a codeceket használod, azaz tömörítesz) jó az ingyenes, félmegás VirtualDub. 1.6.2 a legújabb, ez már kezeli a DV-AVI type 2-t.
Letöltöttem ezt, de még haza kell vinnem és fel kel tennem.
Más fórumtémában láttam olyat, hogy VirtualDubMod. Ezt is letöltötem valami 1.5.10.1 verziót. Mi ez a két progi? Ugyanarra valók?
Ha jól értem, akkor átszedem valamivel a kamerából a cuccot DV avi formátumba, majd valahogy (még nem tudom hogy) ráengedem ezt a VirtualDub-ot, ami szépen összetömöríti nekem. Kell-e ennek során valami mágikus paraméterezést megadnom (pl. bitráta, stb.), amihez érteni is kellene, vagy a pórnép számára is érthető quality megnevezésekkel operálhatok, mint a DrDivX-nél?
xvid (kép) és mp3 (hang) kombinációt szeretem
Eszerint gondolom az is megadható a proginak, hogy melyik codec-eket használja?
Üdv. és köszi az eddigi segítséget is -
corlagon
senior tag
Módosítok, ez totál zavaros lett, kérdezz, ha valami nem jön át.
Profik meg persze javítsanak ki nyugodtan ezerrel.
1. mod:
Ha VirtualDubot használsz, az nem tud szalagról DV-t közvetlen capture-olni, ezért kell a másolás előbb DV-avi-ba. Komolyabb (drágább) szoftverek, Ulead Moviestudio, Adobe Premiere meg hasonlók biztos tudják ezt egyből is.
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
válasz
Kiralybali #22 üzenetére
Jól sejted! Írom a választ, csak előbb tápolok.
Na tehát:
Kaptam karácsonyra egy Panasonic NV-GS11EG típusjelű DV mini kamerát.
A hozzá adott USB kábellel és software-el csak állóképeket tudtam leszedni a számítógépemre.
A legtöbb kamera Firewire (jobbanmondva IEEE 139valahány) porton visz át mozgóképet, USB-n nem.
Némi görcsölés után beszereztem egy firewire kábelt és Windows Media maker segítségével már le is tudtam szedni a felvett anyagokat DV avi formátumba. Ezek mérete azonban mellbevágó.
A Media Maker alapból tömörítetlen DV-AVI-t (abból is asszem 2-es fajtát) hoz létre a vinyódon, vagyis egyszerűen átmásolja szalagról. Lehet tömöríteni is, a MM wmv-t is gyárt elég egyszerűen, de én hanyagolnám, a divx avi jobb.
Az alaplaphoz kaptam egy WIN DVD Creator Platinum 2 software-t. Azzal még nem próbáltam ki a letöltést a kameráról, de gondolom az is kb hasonló méretű avi-t produkálna. /Azért gondolom ezt, mert ezzel a progival összevágott filmecske is olyan hosszú, mint a movie maker-rel összebarkácsolt./
Ha nincs tömörítés, pont ugyanolyan hosszú lesz.
Ez után találtam egy számítógépes újság CD-jén egy Dr Divx progit (15 napos verziót), amivel sikerült összetömöríteni az avi-kat, és még a képminőség sem romlott.
Sosem használtam Dr.Divx-et, de mivel az is veszteséges tömörítés (bár persze maga a DV is az), romlik a minőség, de persze te választod meg, mennyire.
- Van-e ebből a Dr Divx csodából valahol ingyenes verzió?
- Van-e esetleg más olyan ingyenes progi, ami kezelésében hasonlóan egyszerű, és divx, vagy xvid formátumba tömöríti a DV avi-kat?
Tisztázzuk: a divx és xvid az codec, az .avi az formátum (kép és hang együtt). A Divx 5.2.x kereskedelmi codec, de van ingyenes (majdnem full) verziója, az Xvid 1.0.x ingyenes és kb. ugyanazt tudja. ''Keret''programnak (amin keresztül a codeceket használod, azaz tömörítesz) jó az ingyenes, félmegás VirtualDub. 1.6.2 a legújabb, ez már kezeli a DV-AVI type 2-t.
- DV avi-t milyen más formátumba érdemes még tömöríteni, milyen ingyenes progival?
Lásd előző pont, én a xvid (kép) és mp3 (hang) kombinációt szeretem.
Húh ez jó zavaros lett, meg hosszú (éhes vagyok), ajánlom a köv. alapvető linket:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kiralybali
tag
Eddig 2szer próbálkoztam az alábbi kérdésemre választ kapnom.
Nem sok eredménnyel.
Végigolvasva ezt a fórumtémát úgy sejtem, talán tud itt nekem valaki segíteni, felvilágosítást adni.
Köszi
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Én meg úgy döntöttem, mostantól nem kódolok semmit sehova, minden megy ki dvd-re, oszt jóvan.
Csak tudnám, hogy a régi divx-es avikat mivel nézzem, hogy ne kenődjön... -
corlagon
senior tag
válasz
Raven Seldon #15 üzenetére
... és még ezerféleképpen lehet, én azt írtam, hogy a VDubbal (1.3 verzió után) nem tudsz -> ''Not supported: Microsoft owns US patent #6.041.345 on the asf format...'' stb.
Persze mint minden, ez is kikerülhető, de azt hagyjuk, mielőtt lecsap rám/nk a MS. -
corlagon
senior tag
Igaz, de a #1-es videó az pont Quicktime .mov (leszedtem, megnéztem), azt nem viszi a VDub.
Nem vagyok egy kamerabubus, de jobban járna ha DV-be rögzítené és onnan át valami mpeg4-be (DivX pl.), mert a kettős konvertálás, veszteséges mpjeg tömörítéssel azért nyomja lefelé a minőséget. -
corlagon
senior tag
Jah, a #3-ra: quicktime filét normális esetben (no crack) nem tud virtualdubbal konvertálni, gondolom a formátum jogi védelme miatt, úgy mint a Microsoft asf/wmv-nél.
Az előző hsz-hez link: Bővebben: link -
corlagon
senior tag
A topicnyitó vajon megoldotta már a problémáját?
Ha nem, egy-két ötlet alant.
A #2 / első link többlépcsős megoldás, a második a Riverpast konverter, amivel nekem nem voltak jó tapasztalataim, inkább mást javasolnék (persze delta9 megoldásai is biztos jók):
1. Ha Pro változatú Quicktime playered van (fizetős), az tud egyenesen .mpeg4-be vagy .avi-ba is menteni (File -> Export), bár eléggé default codec-opciókkal.
2. Ajánlom az ingyenes ''RAD Video Tools'' nevű pakkot, kb. 1 mega, bármilyen hasonló konvertálásra jó, tetszés szerint kódol képet/hangot, egyszerű és jó. -
corlagon
senior tag
Raven Seldon:
Tekints a jövőbe, és a pszichohistória majd megmutatja, milyen programmal érdemes konvertálni
A méret problémái nem a konvertáló programra tartoznak, hanem a kódolás módjára, a codec beállítására (pl. 2-pass-ban ált. a végső méretet tudod beállítani).
Programból ha ingyenes és sokoldalú kell, virtaldub, ahogy fokukac is említette.
Asszem a GKnot is virtualdubmod-on keresztül kódolja a videót (+avisynth), és nandubbal fűzi össze a videót+hangot (régen legalábbis így volt).
Dexter68:
Nem ismerem a Dr.Divx-et, de szerintem ha ugyanazt a codecet felteszed és azt is használod lejátszásra, akkor mennie kell. A codecpackot szvsz felejtsd el, csak azt tedd fel ami tényleg kell. -
fokukac
nagyúr
válasz
Raven Seldon #7 üzenetére
ha DVD-ről akarsz divx-be ''konvertálni'', akkor Gordian Knot
itt egy topic róla használati utasíásokkal, stb. : Bővebben: link
ha vmi más formátumról akarsz konvertálni, akkor virtualdub.
[Szerkesztve] -
Raven Seldon
tag
Üdv allz!
No nekem az volna a kérdésem, hogy milyen programmal érdemes DivX-be konvertálni? A Dr. DivX-ről tudok, de ha van jobb, vagy kb ugyanilyen jó, akkor azt legyen szíves valaki megnevezni
Köff
UI: Az se lenne baj, ha be lehetne állítani, h kb. mekkora méretűre szeretném -
fokukac
nagyúr
nemtom, miért csinálja, talán az ffdshow-t hiányolja.
Egyébként ne megagigakodekkpakkot tegyél föl, hanem rakd föl inkább a Gordian Knot kodek-csomagot, amely külön-külön kezeli a kodekeket, és külön-külön eltávolíthatók lesznek később is...
Tehát Gordian Knot ::
Bővebben: link -
Dexter68
addikt
Nem akarok új topicot nyitni, de komolynak látszó nyűgom van!
A Hi8-as kamerámról lehúztam a családi videókat, szépen letömörítettem DrDivx-szel. Gyönyörűen működtek a dolgok, szép képek, meg ilyesmi. Igen ám, csak közben újrahúztam a rendszert, és nem tettem fel az ACE codec packot, csak xvidet, met divx-et.
Az avi-jaim viszont olyan randán ''kenődnek'' mint az állat.
Mitől van ez? -
delta9
senior tag
[Szerkesztve] -
benzol
aktív tag
HI emberek!
Olyan problémám lenne hogy egy adott típusú, Minolta Dimage Z3 dig gép által készített videót(kat) szeretnék átkonvertálni Divx-es vagy Xvid-es aviba, de nem megy az általam ismert programokkal.. (DrDivx, sorenson converter, blaze medai converter, Winmpeg.....) valami olyasmit ír ki hogy a file-ban lévő video ''stream''-hez nincs megfelelő codec... holott a quictime player simán lejátsza....
elvileg ez egy m-jpeg kódolású mov 16 bit-es hangal.
kérem segítsetek, hogy miként tudnám átkódolni, illetve mi szükséges hozzá...
letöltés vezérlővel próbáljátok leszedni mert különben betöltődik... :
itt a file : http://dynaxer.atw.hu/pict0004.mov http://dynaxer.atw.hu/pict0004.rar
vagy http://free.x3.hu/nikla/pict0004.mov
de felteszem: rar-ba tömörítve is
fontos lenne nekem hogy a convertálásba valamilyen szinten belebírjak nyúlni.....(bitrate, hang tömörítés ilyesmi)
thx byez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest