Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Jelenleg megy bekapcsolt IPv6-al is. Lehet helyre rakták teljesen?
-
trec12
addikt
A kérdés már csak az, hogy mit és ki állított el (Digi v. a Disney??), hogy eddig jó volt IPv6 alatt is?
-
trec12
addikt
Nem akarom elkiabálni de helyre jött miután beállítottam a Google DNS-ét a routerben (Digis Fiberhome bridge-ben+Tp-link AX1800 a Digitől) Mindenhol megy frankón. Ettől javult-e meg vagy a Digi v. Disney hozta mégis helyre nem tudom de így hagyom most a beállításokat.
-
trec12
addikt
válasz
trapi007
üzenetére
Lehet de akkor meg azt nem értem, hogy miért megy a családban másik szolgáltatónál hiba nélkül minden androidos eszközön. Továbbá nem androidos eszközökön (pl. LG tv, IOS) is megy Digivel. Továbbá mobilneten is jó.
A support szerint jelezték a Diginek a problémát szinte minden bejelentő Digis ügyfél, dolgoznak rajta....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
l.skywalker