- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pontosan ez jutott nekem is eszembe, tegnap óta már 10 órát raktam a játékba, és közben folyamatosan egy akkora vigyor ült a fejemen, amilyen utoljára a Bioshocknál. Én nagyon sok hasonlóságot vélek felfedezni a két játék között, és ezzel nálam valóban az év játéka lett a Dishonored.
Én az a fajta ember vagyok, aki a pálya legutolsó kis szegletét is bebolyongja, összeszedi az összes lootot amit csak talál, meghallgat minden audio logot, elolvas minden könyvet és feljegyzést. Ennek köszönhetően az első küldetést sikerült 10 óra alatt megcsinálnom.
Most megpróbálom a lehető legkevesebb direkt konfliktussal és öléssel végigtolni a játékot, utána biztosan meg fogok próbálni még egy pár végigjátszást más módon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest