Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZséHUN
csendes tag
Helló! Megpróbáltam de nem segített. Viszont jön a csavar a dologban. Kíváncsiságból letöltöttem egy tört verziót amiben szintén minden DLC benne van. Majd kipróbáltam azon is a kormányt. A tört verzióban a kormány és a FFB is hiba nélkül működik. Na ezek után nem tudom mire gondoljak.
-
sberci
tag
Mert nem tudod hasznalni a bal labad, ha jol kovetkeztetem ki?
Regen en is csinaltam par fura dolgot, marmint kevertem az iranyitast, de azert eleg csodalatos az emberi agy, hogy hamar raall a dolgokra.
pl amikor eloszor helikoptereztem jatekban, a roll/meg a strafe iranyitokat is felcsereltem a joyon, mondjuk raszokni konnyen ment, de leszokni azert mar volt egy kis kuzdelem. Szet is kuldtem 2 v 3 logitech joy-t, nem birta, hogy tul sokat csavargattam a tengelye korul, hiszen nekem az volt a roll -
sberci
tag
Mar par eve fix 540-el jatszok, mert van amikor 5 percenkent mas autoval megyek (foleg assetto) es az izomreflex-et megsem lehet egyik pillanatrol a masikra megvaltoztatni. Igy az osszes rallysban is ennyivel megyek. a wrc8-ban amikor kijott keptelen voltam beallitani a kormanyt, linearis sem akart lenni, egyszoval borzaszto volt.
Amugy pont jo, hogy emlitette ndlx az aszfaltot, mar a wr7-ben is elvezetesebb volt menni aszfalton joval mint a dirt 1-ben. Biztos ezt a hullamot ultek meg a fiuk az uj reszben, mert most meg ugy mukodnek az autok murvan, mintha aszfalton mennenek, szerintem tovabbra is egyszeruen szar. De mig pl egy dirt2, vagy az egy, azert nagy kulonbseg nincs elegge rbr kompatibilis ertsd, jatszol dirt-tel elinditod az rbr-t, 5 perc es mar hibatlanul csapatod, na ez total nincs meg a wrc 8 eseteben szamomra, vagyis vagy a wrc8 a kiraly es az osszes tobbi szar, vagy forditvaAmugy en egymagam elegge hangoztattam milyen jo lett a wrc 6 vagy melyik is kerult az uj emberkek kezebe, de gyakorlatilag azon a szinten maradtak kulcsinre mindenkepp, belul valtozott, de total nincs olyan erzesem, hogy autot vezetnek mar. Na mindegy, ez is csak egy jatek mint a tobbi.
UI: na ugy otodjere majd adok egy utolso utana eselyt ennek a wrc-nek jobb pillanatomban 420-as kormanyszoggel, de pont par napja probaltam es igazai csalodas volt megint.
@ n3m3r3 : a tobbi kategoriahoz kepest sinauto, tenyleg mintha egy magnes szivna az utra, nem pattog mint egy kecske es reagal mindenre egybol. Az eletben is allitolag igazi kezesbaranyok, szoval ilyen is kell. Mondjuk eleg gyorsak ami megkoveteli a jobb palyaismeretet, de ennyi
egy hatsokerekes , netan egy group b utan, olyan, mintha matchboxot tologatnal
nem hasznalok segitseget, (ami szeirntem nem is segit amugy) max az automata ablaktorlot
-
sberci
tag
Nekem messze nem ez a tapasztalatom vele, marmint a wrc8-cal, de akkor vegre van a jelek szerint egy elegedett vasarlo is
(na es pont a ket lanciat neztem epp ossze tobbek kozott)
Marmint melyik valosagban, milyen kezifekkel?
Egy sima bovdenes auto elindul mar, ha nem fogja annyira a hatso feket a tarcsa, mint amennyire akarna menni az auto, legalabbis az enyem igy mukodott anno, gondolom a fele rally kocsinal sincs maskepp.
Hiszen a regi szepidokben, pont igy tanitottak a kezifekes indulast is emelkedonel.(marmint megtalalni azt a pontot, ahol meg fog a kezifek, de mar menne elore az auto, vagyis nem gurulsz hatra kicsit sem. Bar ez a te verzodnal is kivitelezheto, de eskuszom kimegyek a garazsba es kiprobalom, hoyg ez mar a korral jar e nalam
Vagy masra gondolsz? -
PuMbA
titán
"Az eredeti árban ezek a DLC-k értelemszerűen nincsenek benne ezekért sem a múltban sem a jelenben nem fizettem és ezért nem is használhatom őket, ugyankkor viszont kéretlen ott vannak a gépemen és jelentős helyet foglalnak, foglalnának el az SSD meghajtón."
Ez igaz
"hány bőr van még azon a nyomorult rókán?"
Mondjuk a WRC 8-ban is nagyrészt ugyanazok a pályák vannak, mint a 7-ben csak feljavítva. Ebben nem különb egyik játék sem.
-
PuMbA
titán
Egy jó leárazáskor miért nem veszed meg a DR2 DLC-ket olcsón? És akkor nem feltétlenül kell a DR1 a gépre, mert az összes helyszín meglesz a 2 alatt.
"tulajdonképpen illegálisak, nem fizettem értük."
Amit maguk a fejlesztők adnak oda neked az eredeti ár ellenében, az sosem illegális
-
ndlx
aktív tag
Na én is megrendeltem a WRC8-at, ez van, ez egy ilyen év, játékok hegyekben, idő meg nincs elég
És még jön a Doom...Ahogy néztem előzeteseket, az aktuál kategóriákra lesz kihegyezve, sztem az RWD csak mutatóba lesz, olyan kötelező kör jelleggel.
Úgy látom, ilyen szempontból a DR2.nek nincs, nem lesz vetélytársa. Elképesztően jól meg vannak csinálva benne ezek a régi jószágok, amióta Pumba meg-tréningezett, alig mentem újabb 4WD-vel, teljesen rákanyarodtam a 80-as évekre
És most, hogy már minden régebbi autót ismerek a DR2-ben (nem vagyok még benne jó, csak sokat mentem velük), kíváncsiságból végigpróbáltam az összeset DR1-ben is és számomra jelentős a fejlődés (kormány visszajelzés tekintetében nem, ott nyert a DR1).
Mondjuk én kuplung nélkül szekvenciálisan nyomom, de egy MKII valóban úgy autentikus, H váltóval
-
-
PuMbA
titán
Nem tudom, hogy mi volt a DR1 kiadás utáni állapota, mert én kiadás után 1.5 évvel kezdtem el játszani vele és akkor már az utolsónak kiadott javításon volt. Ha DR2 1 év múlva ugyanolyan lesz, akkor valamennyire megbocsátható ez a dolog.
(#923) -RARA- : Azért a 2006-os Elder Scrolls Oblivion szerintem komplexebb játék, csak egy kicsit máshogy
Sokkal több interakció, tengernyi NPC, történetszál, nagy bejárható terület, valós idejű időjárás.
-
D.Va
őstag
Magát a játék teljes frissítését tudod leállítani, de akkor a hibajavításokat sem kapod meg. Külön nem hiszem hogy meg tudod akadályozni hogy az extra tartalmat ne töltse le (akkor sem ha neked nem lesz aktiválva) A pakk a játék szerves része (még ha nálad inaktív is a "dlc") Szóval én nem látok rá esélyt.
Ez a Dirt "dlc" azért nem olyan lellegű dlc mint pl a WOW vagy más hasonló online játéknál ahol megy magában is az alapjáték. -
PuMbA
titán
"Soha nem értettem mi a baj a motorháztető nézettel, ez áll a legközelebb a valósághoz..."
A második belső nézet áll a legközelebb, hiszen a valóságban látod a kormányod tetejét, kicsit az autó belsejét is és a karosszériát bal oldalt (bal kormány esetén) és a tetejéből is kicsit.
-
PuMbA
titán
Én sem vagyok nagy szimulátoros, van egy régebbi kormányom, de az élmény szerintem is nagyon ott van
2-3 autóval egész jó vagyok, voltam már 180-adik Daily Challenge-ben Mini-vel, de semmi világrengető eredmény. Egy Subaru Impreza-val vagy Porsche 911 RGT-vel lemaradok a levesbe. Gyakorolni kell még velük. Az első részben is a 60, 70, 80-as autókkal szerettem nyomatni legjobban.
Ahogy többet játszok vele és közelítek a Dirt Rally 1 játékidejéhez azt kell mondjam, hogy a pályák jók. Az elején nem gondoltam ezt, de már szeretem Ausztárliát, Új-zéland és Lengyelországot, valamint USA sem rossz. Ennyi kedvenc helyszínem volt az 1-ben is, tehát azért a többség igen. Amik jönnek még a játékba Svéd és Németet is szerettem az 1-ben.
Egyébként a helyszínek többsége igazi
-
PuMbA
titán
Igen, van amiben visszaléptek, de összességében javultak a dolgok szerintem, főleg ha a versenyzésre koncentrálsz, akkor az ilyen kisebb részletekre amúgy sem figyelsz, de a fények, árnyékok és tükröződések szembeötlőbbek
A 60fps-t tartaniuk kellett, mint az előző játékban és itt sokkal több fű is van a pálya mellett, ezért el is kellett venniük kicsit. Amiben egyértelmű javulás lett Monte Carlo-ban az mindenképp a nappali versenyzés és a pálya menti dolgok részletessége, mert sokkal intenzívebb a napsütés, mint az 1-ben, ami a valóságban is így van. Ma is például már úgy sütött a nap itt Budapesten, mint a fene és ezt a fajta időjárást jobban visszaadja a 2.
-
PuMbA
titán
Szerintem Monte Carlo-n tisztán látszik, hogy jobb a 2 grafikája
Sokkal jobb fény és árnyékok, valamint a pálya melletti dolgok részletessége is nagyobb.
(#530) ndlx: Nálam semmi probléma. Esetleg nincs másik meghajtón vagy másik mappában a játék és a Steam? Náluk olvastam problémát a Dirt Rally 2 hivatalos fórumán, ugyanis ilyenkor 50GB szabad hely kell mindkét lemezen.
-
PuMbA
titán
8GB biztos nem kevés, mert az az ajánlott gépigényben van és nem a minimumban. Igen, vannak benne hibák rendesen, de már csinálják. Az FFB-t is:
"Hi all,
Thanks for all of your feedback so far. Just to let you know, we're working on a patch to address some of the most pressing issues that have been raised here. As soon as I have notes on confirmed fixes, I'll share them with you ASAP.
We're also looking into FFB as a priority, as we're aware a lot of you have raised concerns about how this feels. However, we just want to make clear that there is no easy fix for this; anything we change will affect all vehicles, surfaces and peripherals, so we have to be very thorough to ensure any changes we make will be positive across the board.
Cheers,
Christina" -
snecy20
nagyúr
Ha Monte Carlo-ban lezúgtál a szakadékba akár gyökkettővel is, akkor jó hogy DNF.
DR2-ben még igazán nem sikerült megrongálnom az autót. Toleránsabb mindenképp az első résznél, ami kinek jó, kinek nem, bár ez adódik abból is hogy érezhetően tömege lett az autóknak, kabaréba illő bukfencek meg szaltók nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.28. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest