- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel találgatós topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Érdekes, továbbá, hogy csak néhány játéknál jelentkezik a hiba. (Warcraft, Swine) Egyébként az il2 sturmovik futtatható directx és opengl alatt is, mindenkettő alatt tökéletes fut. Akkor miért nem megy a többi?!
[Szerkesztve] -
Lord Takeda
csendes tag
Köszönöm mindenki segítőkészségét. Az igazság az, hogy nemrég még minden ment gond nélkül, most meg nem tudom mi változhatott. A hangkártyám egyébként integrált, de a poén az, hogy a hangokat hallom, meg pl a Warcraft menüjében tudok lépkedni, mert hallom mi történik. A driverrem egyébként egy új Forceware, directx meg 9.0c (feltettem az sp2t újra.) Lehet, hogy reinstall lesz mégis....
[Szerkesztve] -
Lord Takeda
csendes tag
Sziasztok!
No, az lenne a problémám, van egy kicsit régebbi videokártyám (Asus V7700-Geforce 2 Ti). Régen semmi baj nem volt vele, de most a legtöbb játéknál csak fekete képernyőt látok. (Nem hiperúj 3d csodák, csak pl: Warcraft3) Directx hibára gyanakodtam (a ''legújabb'' driverek meg vannak), de ez úgy néz ki nem hozott sikert. (Leszedtem az előzőt, amit hibásnak ítélt a dxdiag, aztán feltettem egy 9.0-t. Egyrészt a hiba most is meg volt, másrészt a 9.0c fel sem megy. Azt mondja nem kell frissítés... Az oprendzser windows xp sp2) Szóval most mi van? Nem tud valaki egy teljes rendzser újrainstallálás nélküli módszert? Én nem nagyon tudom, mi lehet a baj...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Nők, nőügyek (18+)
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AM 5 lapok
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest