Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gamer0101

aktív tag

Helló mindenkinek! :)

Nekem a DirectX-el eddig különösebben nem volt semmi bajom, de most egy olyan hiba lépett fel vele kapcsolatban, amit nem sikerült eddig megoldani. A legfőbb bajom, hogy sok játékot nem tudok telepíteni, mert ezzel a hibaüzenettel kilép a telepítő (ez például Most Wanted-es próbálkozás): [link]

Hozzáteszem: a legfrissebb (novemberi) DirectX 9.0c van (volt) fent! Többször is próbáltam újratelepíteni, de sehogy sem akart elhárulni a hiba. :O

Ma egy DirectX Eradicator 2.0 nevű program segítségével letöröltem a DirectX-et a gépről, majd gondoltam újratelepítem...én naív! A DX telepítésben az inicializáláson túl nem jutok, mert most meg ezt kapom, egyenesen bele az arcomba: [link]

Most már nem térek napirendre! Valaki segítsen! :W
    Egyetlen játékom sem indul, így DX hiányában! :O Az eddigi problémamegoldó ajálatok közül a Windows újratelepítést tenném legutolsó támaszként. Most raktam össze a gépem és most telepítettem fel a rendszert kb. 3 hete. Minden programom be van állítva, minden stabilan működik (ez is ritka :D ), szóval nem igazán lenne kedvem egy ilyen miatt a Windows reinstallhoz.

Esetleg aki valóban tud hasznos segítséget adni - az egyszerűbb kommunikálás végett - felvehet MSN-re és ott megbeszéljük.
    Címem: gamer0101@citromail.hu

Előre is köszönöm a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák