Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JanR

addikt

válasz katt777 #740 üzenetére

nem értem miért van oda mindeki a 8800GTX-től.
    lehet, hogy még most is 100k, de már 1 éve van.
    az, hogy a crysis, egyesek szerint brutál gépigényű, mások szerint optimalizálatlan fos...hát oszlanak a vélemények, de miért várja el midneki, hogy 8800GTX-en full grafikán mennyen 500fps-el(lehet, hogy túloztam).
    anno ugyan ez volt farcry-al...nvidia kiadott egy szar dx9-es vga sorozatot (FX) és azokon sem ment a farcry full grafon, ha ment akkor is szanaszét akadta magát, pedig azok is drágák voltak akkoriban. ugyan ez van most is.
    lehet, hogy a 8as széria csilivili, meg erős és stb...de a dx10-et ki sem használja, csak "támogatja" ne várjatok tőle sokat!
    a dx10-nek is kell egy kis idő mire kiforrja magát és optimális x10-es vga-k lesznek(most már dx10.1).
    SLi - CF? az meg minek, amikor ugysem kétszerezi a VGA-k teljesítményét:DDD, de hát hajrá.
    aki meg türelmetlen és "sír" (tisztelet a kivételnek), hogy nem megy a drága gépén az új játék, hát az így járt...tudhatná, hogy ez van ha fejlődik valami, akkor az új dolgoknak kell idő mire simán menni fognak. én ezért ugrom át a 8-as szériát és várok egy "szerény" 7800GTX-el a 9-es szériára, vagy nemtom mi lesz helyette, mert az már tuti beleharap a dx10-be és kezelni is tudja majd.

sorry, ha valakit is megbántottam vele

Új hozzászólás Aktív témák