Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
nem értem miért van oda mindeki a 8800GTX-től.
lehet, hogy még most is 100k, de már 1 éve van.
az, hogy a crysis, egyesek szerint brutál gépigényű, mások szerint optimalizálatlan fos...hát oszlanak a vélemények, de miért várja el midneki, hogy 8800GTX-en full grafikán mennyen 500fps-el(lehet, hogy túloztam).
anno ugyan ez volt farcry-al...nvidia kiadott egy szar dx9-es vga sorozatot (FX) és azokon sem ment a farcry full grafon, ha ment akkor is szanaszét akadta magát, pedig azok is drágák voltak akkoriban. ugyan ez van most is.
lehet, hogy a 8as széria csilivili, meg erős és stb...de a dx10-et ki sem használja, csak "támogatja" ne várjatok tőle sokat!
a dx10-nek is kell egy kis idő mire kiforrja magát és optimális x10-es vga-k lesznek(most már dx10.1).
SLi - CF? az meg minek, amikor ugysem kétszerezi a VGA-k teljesítményét, de hát hajrá.
aki meg türelmetlen és "sír" (tisztelet a kivételnek), hogy nem megy a drága gépén az új játék, hát az így járt...tudhatná, hogy ez van ha fejlődik valami, akkor az új dolgoknak kell idő mire simán menni fognak. én ezért ugrom át a 8-as szériát és várok egy "szerény" 7800GTX-el a 9-es szériára, vagy nemtom mi lesz helyette, mert az már tuti beleharap a dx10-be és kezelni is tudja majd.sorry, ha valakit is megbántottam vele
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Zotac RTX 3070 OC 8GB
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest