- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Én biz' megnéztem, és tényleg azt írtam, hogy melyek azok az értékek, amelyeket lenyom az 1950XT. A "szegényke" kifejezés számomra ironikus, mert nyilván nem szakvéleményt takar.
Utána azt is írtam, hogy éppen a fentiek miatt hagytam ki azokat, amelyeket nem überelhet az 1950XT. Részemről az is természetesnek tűnt, hogy senki nem veszi komolyan, hogy az 1950XT végeredményben lenyomhatná a 8800GT-t. Hát, tévedtem.
De ha félreérthetően fogalmazok, legközelebb majd telepakolom
jelekkel, meg ami még eszembe jut, az 1értelműség kedvéért. Addig meg sajnálom, aki nem érti. Az emberiség szerencséjére elég alacsony az x értéke.
Részemről is off.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Szólánc.
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Utána azt is írtam, hogy éppen a fentiek miatt hagytam ki azokat, amelyeket nem überelhet az 1950XT. Részemről az is természetesnek tűnt, hogy senki nem veszi komolyan, hogy az 1950XT végeredményben lenyomhatná a 8800GT-t. Hát, tévedtem.
jelekkel, meg ami még eszembe jut, az 1értelműség kedvéért. Addig meg sajnálom, aki nem érti. Az emberiség szerencséjére elég alacsony az x értéke.