Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Az a baj, hogy felmész ipcam-os fórumokra, akkor láthatod, hogy 4-5 chipseten fut az összes, a most kaphatók ebből az 5-ből 2-3 féle. A chip gyártó összetalicskázta a referencia szoftvert, az ilyen néhánytíz dolcsis "gyártók" nagyjából logózzák a szoftvert, a törődősebbek esetleg színsémát cserélnek vagy skinezik, esetleg kicsit változtatnak a gyáriszám generálási algoritmuson. Azaz ugyanazt a f0st kapod mindenhonnan.
Még azt lehetne megcsinálni, hogy a főpanelt kidobni, és bedobni alá egy RPi-t. Motorok, infra reléjét simán lehet vezérelni, a kamera modulról meg kell sasolni hogy hogy jön a cucc, vagy driver kell hozzá, vagy analóg videó bemenetes, de még az is lehet, hogy a Pi Cam csatlakozón keresztül be lehet hackelni a jelet. Aztán olyan szoftvert teszel alá amit akarsz.
KB. hasonlóan ehhez: [link] csak nekünk a motorok és a kamera gusztusosabb házban van. Még ha arról van szó, akkor a kamera modult is ki lehetne cserélni a buksijában egy Pi Cam modulra, múltkor pl egy 5 MP-es modul volt 3000-ért a hardveraprón. Én hülye, nézegettem hetekig a hirdetést de nem vettem meg, aztán meg elkelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi