Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos85
tag
Level Up!-os FB csoportba pont nemrég került elő ez a kérdés.
Ne csak az én véleményem legyen a mérvadó.Timer: Amelyik programban van ilyen bevitel módra lehetőség az 90%, hogy kezelni fogja a Wacom táblákat. Mivel ez a cég kezdett legelőbb ilyen eszközöket gyártani és a mai napig "vállalati standard" a termékeik.
Bár nem vagyok nagy fotós, de tudtommal ha nyers RAW fileokkal akarsz dolgozni, akkor sajnos csak nagyon kevés program jön számításba. Nem is tudom hogy van-e ezek között használható ingyenes. Esetleg próbáld megkérdezni a fotós topikban. -
Chronos85
tag
Azt írtad kezdőnek. Azért a kezdők nagy része nem a 2 "nagyvaddal" szokott dolgozni.
Egyetértünk azért is szedtem a fentieket külön. pl.: nekem Pro extra gombjai+ a touch ringgel se sikerült kiváltanom a billentyűzetet.Vektor grafikához/retushoz teljesen jó a 2k-s toll is.
Az S 24"os monitorig még kis kompromisszumokkal elég, de pl 4k felbontáshoz sztem már kevés. Csuklódat is jobban terheli, ha több órán keresztül kell "dolgozni", hosszabb kényszer pihenőket kénytelen az ember beiktatni (ez egyénenként eltérhet).
Ami mellette szól, hogy könnyebb hordozni, bár nekem az M pont befért egy 15,6"os laptop mellé.Mint fentebb említettem is, a One helyett valszeg jobban járnál egy konkurens táblával. A pontos típusban nem tudok segíteni, mert nincs személyes tapasztalatom velük. Az XP-pen biztos működik a fent említett 2 programmal.
-
Chronos85
tag
Szia!
Röviden ugyan azért amiért a kijelzősből se a One-t. Nagyon sokat kivágtak belőle és a konkurencia jobb ár/érték (tudás) arányba.Bővebben: az Intuoshoz kapsz Wireless-t, gyors gombokat és választhatsz egy egész jó szoftvert, valamint csatlakoztathatod mobilhoz is. Egyén függő kinek mennyire fontosak ezek.
Viszont ami sztem hatalmas hátrány az a toll. 10 éve a 2k nagyon is rendben volt, félreértés ne essék ezzel is el lehet ugyan azt az eredményt érni, de a többi "kínai" ebben a sávban jóval minőségibb tollat kínál.Ebben a szegmensben, -személyes tapasztalatom nincs-, hatalmas szórás van a különböző táblák között, lehet próbálkozni. Viszont 2 árából ha rendeltetés szerűen használod, kapsz egy elnyűhetetlen táblát ami jóval a garancia időn túl is működni fog.
Mindenki döntse el, hogy melyiket választja.
Üdv.: Chronos -
ViZion
félisten
One small:
Active area: 152.0 x 95.0 mm (6.0 x 3.7 in)
Pressure levels: 2048
ExpressKeys: No
Multi-touch: Nointuos small:
Active area: 152.0 x 95.0 mm (6.0 x 3.7 in)
Pressure levels: 4096
ExpressKeys: 4
Multi-touch: No
Software: Choice of one or two free softwareMediumnál is ez a difi, csak nagyobbak. Ezekre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest