Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
One small:
Active area: 152.0 x 95.0 mm (6.0 x 3.7 in)
Pressure levels: 2048
ExpressKeys: No
Multi-touch: Nointuos small:
Active area: 152.0 x 95.0 mm (6.0 x 3.7 in)
Pressure levels: 4096
ExpressKeys: 4
Multi-touch: No
Software: Choice of one or two free softwareMediumnál is ez a difi, csak nagyobbak. Ezekre gondoltál?
-
ViZion
félisten
BT verziót érdemes, bár a több SW egy része csak próbaverzió.
BT szopóroller igaz. Vettem új adaptert is. Állítólag a win 10 biztonságos, ezért nem sikerül összehozni. Asztali gép, nem laptop. Laptoppal elvileg van, akinek sikerült.
User error részt kizárnám, új, jóféle BT adaptert is vettem, több napos fórum olvasgatás, próbálgatás. Ha "párosodnak" is, a wacom progi nem látja. Feladtam, de nincs is rá szükség igazán. -
ViZion
félisten
válasz
randras_83 #6280 üzenetére
cégnél használtam, tényleg kényelmes az OS, a telepítés, stb. Sokkal kevesebb a nyűg, mint winfoson. Itthon viszont játszok is, lehetne dual boot hackintosh, de ahhoz nincs húzásom.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Wacom Intuos S BT lett a vétel, pár hsz-ben olvastam a gyűjtőoldalon, h winfos 10-el nem akar összeállni sehogy.
Megtapasztaltam. Asztali gép, régi BT adapterem látta, de kódot kért, kerülő megoldások nem segítettek. Csere egy sokkal újabb BT adapterre, ez a gond megszűnt.
A winfos eszközök menüből párosítva lett, de nem működött. Win szerint minden rendben.
A csatlakozás személy hálózathoz-ból telepítve a win már fél órája próbál drivert telepíteni a megtalált eszközhöz.Kanóccal működik, de a BT rész így használhatatlan. Megpróbálom majd laptopon is.
Megjegyzés, kerestem megoldást, angolul, németül, friss drivert BT-hez, stb. Régi BT nyomait is töröltem, nem hiszem, h azzal akadna össze.
Valami ötlet, tanács? Nem, a vegyek apple-t nem az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Okos Otthon / Smart Home
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest