Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mantidea
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy A4-es Trust táblám van. Annak ellenére, hogy sokszor álló helyzetében remeg, izeg-mozog, meg kicsit vastagnak és nehéznek érzem a tollat én egészen jól el voltam vele.
Mivel én PS-ben retusálásra használom -mégpedig elég sokat- az ergonómia nekem kimondottan lényeges. Legnagyobb problémám a táblával a mérete volt. Nem használtam ki az A4-et, lekorlátoztam az aktív méretet, így a felbontását is. Elhatároztam, hogy megválok ettől a trust ''csodától'' és beruházok egy komolyabb, precízebb eszközbe. Végigolvastam a fórumot, olvasgattam cikkeket, átrágtam a témát, és a döntés egyértelműen WACOM.
De itt még nincs vége… a dilemmám a következő:
Graphire4 WHITE Classic XL A5 49.680Ft , vagy
Intuos3 A6 Wide tollegér 62.369Ft (Codra)
Nem tudom, hogy elegendő-e retusáláshoz az A6-os méret. Ha valaki ilyesmivel foglalkozik, és van tapasztalata e téren, kérem ossza meg velem. (pár napra lekorlátozom a tabletemet A6-ra kíváncsiságból...)
Illetve azt szeretném kérdezni, hogy a dőlésérzékenység hordoz-e értéket retusálás közben?
Én dupla monitorral dolgozom és szimpatikusnak találom az Intuos Wide-ot ebből a szempontból. (Valakinek erről tapasztalat?)
...és a legfontosabb: Honnan vegyem meg? Hol a legolcsóbb?
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest