Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Sajnos nem értem miért nem működni az általam belinkelt eszköz, azon is van optikai kábel bemenet meg azon is amit te mutatsz, ránézésre is ugyanaz szinte.
Full laikus vagyok sajnos....
Azért köszönöm a segítséget, inkább spórolok egy 7.1-es Sony fülesre, nem olyan vészes az ára. -
bvakika
csendes tag
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Szia!
A fent linkelt eszköz nem lesz jó, az csupán egy toslink (optikai) -> coaxial átalakító, nem digital -> analog. Én a TV-mhez ilyen néven szereplő terméket vettem, az ebay-en: "Digital Optical Coaxial Toslink to Analog RCA L/R Audio Converter + Cable OD 6.0". Ez csak LPCM stereo hanggal boldogul, amit a genius "szétoszt" a 6 hangszóróra, mint ahogyan ezt egy sima sztereóval megteszi, persze az nem lesz igazi 5.1, (viszont olcsó és működik).
-
mentoloshypo
senior tag
Sziasztok!
Mint oly sokaknak az oldalon nekem is lenne egy problémám amire tőletek, tehát a témában gyakorlott emberektől várok egy kis segítséget!Szóval arról lenne szó, hogy van egy PS4-em ami HDMI és optikai kimenettel rendelkezik. Van egy 5 éve vásárolt Genius 5.1-es hangfal szettem amire rá szeretném kötni, de ennek meg csak analóg (RCA) bemenete van. Szerintetek hogyan tudnám (lehetőleg olcsón) megoldani ezt a problémát? Elég jól szól a hangfalszett már megszoktam és pénzem sincs újat venni vagy olyan fülest ami kompatibilis a PS4-el.
Nézelődtem neten és találtam erre alkalmas digitális audio konvertert , ami elsőre jónak is tűnt mert ez mellé csak optikai kábelt mert jack/RCA összekötő kábelt kellene vásárolni ami nem olyan nagy megerőltetés anyagilag. Viszont olvastam egy oldalon hogy némely esetben nem lesz hang de egyáltalán nem értek az egészhez, nem értettem mi lehet a gond ilyenkor de elbizonytalanodtam, fölöslegesen nem szeretnék pénzt kidobni az ablakon.
Aki tud valamilyen tanácsot adni azt nagyon szépen megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Túraautó topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Haditechnika, harcászat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest