Legfrissebb anyagok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Az-X
őstag
No odáig is eljutottam, hogy megnéztem az exif-jét. Szerintem az első képpel nem az a gond, hogy kiégett a hold. Igaza van a feltöltőnek mert szerintem ezen a képen igazából a felhő lenne a téma ami szépen ki is van exponálva, ez pedig magával hozza, hogy a hold kiég... A gond az, hogy 8sec alatt a felhők szépen arrébb másztak, gondolom ez lehet a homály oka. De, hogy a holddal mi történt, hogy elnyúlt azt nem tudom. 8sec alatt szerintem nem kéne ennyit arrébb mennie
A méretben teljesen igazat adok neked. Max 1000-1200-as szélességben szabad feltölteni valamit.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged