- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
- Hővezető paszták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
De nekem mi közöm a kormányablakhoz
Nem is voltam egyszer sem bent, és kettő telefonon is aktív a DÁP app ugyanazon fiókommal, hogy ha az egyiket itthon hagyom a másikon kéznél legyen az, ami legalább már működikÉn azt az esetet írtam le, hogy, ha valaki az új chippes személyivel regisztrált otthon, online, az felteheti másik telefonra is minden további külön regisztráció nélkül, és nem kell bemenni sehova, és semmilyen QR kód nem kell hozzá.
Amit leírsz az így világos lenne, de mikori történet ez
És mely esetekre vonatkozik? Mert, ha a régi személyiknél van ez, akkor ok, de én nem arra írtam.
És továbbra sem telefonhoz van kötve a regisztráció.
Szerintem, ha valaki másik telefonon is szeretné használni a DÁP-ot, akkor telepíti, és az újfajta chippes személyivel aktiválja a másik telefonján is, ahogy én tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged