Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cocka
veterán
Majd jöhet mellé a kötelező személyi is
De hát kivezetik az e-személyi használhatóságát is, ha jól értem. Miért is nem tudok majd bejelentkezni e-személyivel az ügyfélkapuba, amit eddig megtehettem? És 2016-ban azzal a szöveggel vezették be az új személyiket, hogy ezek mögött a legmodernebb biztonsági rendszerek vannak meg hogy mennyire sokoldalú ám ez a kártya. Nem annyira vettem észre.
Ráadásul az öregek ügyeit a könyvelő ismerős intézi, neki is megvannak a felhasználónevek és jelszavak, így ő belépkedett és minden flottul ment
Hát pont emiatt volt valami hőzöngő cikk erről, hogy milyen problémákat fog okozni ez a könyvelőknek.
Lesz még ezzel k..va sok anyázás meg telefonba ordibálás már előre látom.
Ez tuti biztos! Kivéve, ha esetleg elhalasztják.
Az, hogy fejlődni akarnak oké, de ennek nem kéne a már bevált dolgok megszűnésével járnia. Veszélyes a felhasználónév+jelszó páros? Akkor tegyék biztonságosabbá, de ne így.
Mondjuk például őrizzék meg az e-személyis belépést. Én anno kaptam ajándékba egy kártyaolvasót, de állítólag 13k egy darab, tehát elvileg nem lehetetlen kifizetni, viszont ha kirúgják mögüle a szolgáltatást, akkor ez is csak porfogó lesz.
Fun fact: legutóbb amikor hónapok után bedugtam az e-személyit az olvasóba, valami random frissítés jött rá. Magát az e-személyi klienst is szökőévente egyszer frissítik.Nemrég kaptam egy ügyfélkapus emailt, amiben kérnek, hogy változtassak jelszót, mert december végén lejár.
Az emailben egyéb szintén appos marhaságokat ajánlgatnak, az egyik ilyen rész:"A lakcímváltozás bejelentését követően a személyazonosító igazolvány elektronikus tárolóelemén könnyedén frissítheti a címét az új lakcímfrissítő szolgáltatással, melyhez segítséget nyújt az új eSzemélyiM mobilapplikáció."
Szóval az e-személyin elektronikus chipjén tárolva van az emberek lakcíme is? Mióta? Hol a francban van ez a "lakcímfrissítő szolgáltatás"?
És a sima e-személyi kliensben miért nem oldható ez meg?
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest