Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• cocka

veterán

válasz Alusky #218 üzenetére

Majd jöhet mellé a kötelező személyi is

De hát kivezetik az e-személyi használhatóságát is, ha jól értem. Miért is nem tudok majd bejelentkezni e-személyivel az ügyfélkapuba, amit eddig megtehettem? És 2016-ban azzal a szöveggel vezették be az új személyiket, hogy ezek mögött a legmodernebb biztonsági rendszerek vannak meg hogy mennyire sokoldalú ám ez a kártya. Nem annyira vettem észre.

Ráadásul az öregek ügyeit a könyvelő ismerős intézi, neki is megvannak a felhasználónevek és jelszavak, így ő belépkedett és minden flottul ment

Hát pont emiatt volt valami hőzöngő cikk erről, hogy milyen problémákat fog okozni ez a könyvelőknek.

Lesz még ezzel k..va sok anyázás meg telefonba ordibálás már előre látom.

Ez tuti biztos! Kivéve, ha esetleg elhalasztják.

Az, hogy fejlődni akarnak oké, de ennek nem kéne a már bevált dolgok megszűnésével járnia. Veszélyes a felhasználónév+jelszó páros? Akkor tegyék biztonságosabbá, de ne így.

Mondjuk például őrizzék meg az e-személyis belépést. Én anno kaptam ajándékba egy kártyaolvasót, de állítólag 13k egy darab, tehát elvileg nem lehetetlen kifizetni, viszont ha kirúgják mögüle a szolgáltatást, akkor ez is csak porfogó lesz.
    Fun fact: legutóbb amikor hónapok után bedugtam az e-személyit az olvasóba, valami random frissítés jött rá. Magát az e-személyi klienst is szökőévente egyszer frissítik.

Nemrég kaptam egy ügyfélkapus emailt, amiben kérnek, hogy változtassak jelszót, mert december végén lejár.
    Az emailben egyéb szintén appos marhaságokat ajánlgatnak, az egyik ilyen rész:

"A lakcímváltozás bejelentését követően a személyazonosító igazolvány elektronikus tárolóelemén könnyedén frissítheti a címét az új lakcímfrissítő szolgáltatással, melyhez segítséget nyújt az új eSzemélyiM mobilapplikáció."

Szóval az e-személyin elektronikus chipjén tárolva van az emberek lakcíme is? Mióta? Hol a francban van ez a "lakcímfrissítő szolgáltatás"?
    És a sima e-személyi kliensben miért nem oldható ez meg?

Aktív témák