Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

deedee
őstag
azért uppoltam,mert a barátom ragaszkodik a win98-hoz.....Ez van....Mindenesetre köszi a linket,megnézem.....Aztán legfeljebb ököllel fogom rábeszélni az xp-re...A p4-es gépe ''elbírná''...

ja és a forgalmazónál semmi....Ott kezdtem,mielőtt ide a ph-ra jöttem volna....
[Szerkesztve] - 

Rover623
félisten
deedee...most mit uppolsz...

Azt mondtad: webkamera nem kell!
Azt mondtad: rax fel XP-t, az alatt meg megy a mass storage...akkor minek UP?
Magyarországi forgalmazóktól kértél már segítséget...?
Egyébként ezt a szutykot a Focus Products gyártotta, forgalomba hozták
Focus Products/Kinpo/Digit-Eye/Eye-On DS-211
Digimaster Surfer
LitePro Skipper
neveken...persze kizárólag a fejlődő országokban...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Támogatás mindenhol nulla (volt) hozzá...ennyi pénzért az nem jár(t)...
DS-210 drivert találtam, elvileg ugyanaz a bele, csak más a külseje...
Nézz el ide:Bővebben: link, a support-ról tőcsd le a 210-es cuccot, telepítsd fel.
A Program Files-be fog pakolni egy Digital Camera/DS210..... könyvtárat, abban leszen a driver. Próbáld azzal...ha nem ismeri fel, akkor módosítsd az USB eszköz-azonosítót benne a DS-211-ből kinyertre...
WebCam driver dettó...egyébként ránézésre megegyezik a legtöbb olcsó Trust gép hasonló funkciójával. - 

deedee
őstag
up
 - 

deedee
őstag
help....
 - 

deedee
őstag
up
 - 

deedee
őstag
szóval a már említett géphez kellene telepítő lemez/vagy mi/,mert az ismerősöm kölcsönadta az övét és sz@rták visszaadni neki.Én pedig gondoltam segítek neki.
a weben már keresgéltem,de semmi eredmény...
a forgalmazónál sem értem el semmit....
köszi előre is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
 - Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
 - Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
 - Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
 - HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )

- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)