-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
sitq74
csendes tag
válasz
fornettisuti #39895 üzenetére
Ott kaptam én is, és egyszerre 2db számlát... igazán jó fejek.
Értem én, hogy elkúrtak valamit a számlázáson, de nem az én hibámból késtek a számlák.
Akkor most miért szivatják a "megbecsült" ügyfelet? -
sitq74
csendes tag
válasz
Erzsébeti #39889 üzenetére
Nekem ma két számla is érkezett, a januári határidős még E-számla igen, de a február 28.-án jár le azon az E-számla már nem. Délutánra az e-mail értesítés is megjött.
Hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ilyenkor mit kell csináljak, és azt mondták, hogy igazából semmit, mert ők sem tudnak mit csinálni, mert az ő rendszerünkben minden számla E-számla jelöléssel van...
Ezek után kíváncsi vagyok, hogy ez hol lett elkefélve -
Erzsébeti
tag
-
kw3v865
senior tag
válasz
kulturg #39884 üzenetére
Egyrészt, ahogy mások is írták, segélyhívást lehet indítani. Másrészt pedig igen, a dual SIM egy jó tartalék megoldás. Nekem is megmaradt a Telekomos feltöltős SIM-em. Nincs havidíja, évente egyszer feltöltöm és kész. Dual SIM-et úgyis tudja ma már a legtöbb telefon, nem jár hátránnyal.
-
kulturg
tag
Belegondoltam hogy ez a Digi Mobil önmagában életveszélyes. A városokon kívül sok helyen nem hogy 2G, de semmilyen hálózat nincs. Ha éppen egyedül vagy és gyorsan kell segítséget hívni mit csinálsz, kiabálsz? Csak duál simmel lehet az ember biztonságban? Jó a telekom/voda/yettelnél sincs mindig térerő, de az a Digihez képest elhanyagolható. Azért ez elég gáz.
-
kw3v865
senior tag
válasz
Kronos3000 #39881 üzenetére
Nekem a gigabites net és a mobil együtt nem kerül 7500 Ft-ba (igaz nincs TV-m). 7500 Ft spórolás nem tudom hogy jön ki, de te akkor biztos nem átlagfelhasználó vagy. Annyi megtakarításért bűn lenne nem váltani.
-
kw3v865
senior tag
válasz
Kronos3000 #39878 üzenetére
Tipikus helyzet, amikor valakit érzelmei által vezérelten dönt pénzügyi kérdésekben. Ment a hiszti múltkor is, amikor árat emelt a Digi. Aztán most a konkurencia is emeli az árakat, ami most teljesen normális és érthető lépés.
A Digi mobil ár/érték arányban még mindig nagyon jó az ország elég nagy részén. Nem mindenki számára, de az átlagfelhasználók számára megfelelő. Saját és ismeretségi köröm tapasztalatai alapján a vezetékes netjük továbbra is nagyon megbízható. Leszarom ki a cég tulajdonosa. Nem érdekel hogy vették meg, milyen pénzből stb. Nem vagyok a pénztárcám ellensége. Racionálisan állok hozzá, nincs hűségnyilatkozat a mobilra. Ha jelentősen romlik az ár/érték aránya, lemondom. -
Kronos3000
senior tag
válasz
dethroner #39876 üzenetére
Elsők között hoztam ki két mobil kártyát, amikor a tesztüzem indult. Örültem neki mint sokan mások, hogy végre beindul valami jó is ebben az országban. Sokáig megelégedéssel használtam, tavaly november végén azonban megszüntettem minden kapcsolatot a Digi-vel. A vezetékest is. A kiszámíthatóság, tervezhetőség, stabilitás, minőség fontos dolgok a számomra. Ezek mind megszűntek létezni ennél a szolgáltatónál. A jövővel kapcsolatos bármilyen megnyilvánulás, a jóslás kategória.
-
dethroner
veterán
Üdv!
Rég jártam már erre. Van valami fejlődés, vagy remény a fejlődésre akár lefedettség, akár új frekvenciák terén, vagy a voda üzlet után már nem is remélhető semmi? -
samu2062
senior tag
válasz
PLaci58 #39869 üzenetére
Semennyit sem telefonáltam. Csak netezésre használom. A kedvezmény mértéke 1500 ft. Az igényelt kedvezménnyel, ugyanannyi maradt volna a havidíjam, mint volt. Tehát 8200 ft, ami helyett jött a 9700. Ami között pont 1500 a különbség ugye. Itt semmi más nem történt valószínűleg, mint, hogy nem vették figyelembe a kedvezmény kérelmemet, ennyi. Ha más nem járt így, akkor egyedi eset. De most már hagyom a témát, kicsit off is, meg úgysem jutunk semmire.
-
törölt tag
Én díjaznám, ha a telekomos számlázásra térnének át: februárban kell fizetni a januári havidíjat és a januári plusz használatot is. Egyértelműbb mint a digis: januárban kapod februári havidíjról és decemberi fogyasztásról számlát....A vodás tört hónapos számlázás pedig még rosszabb...
-
-
oba
addikt
Lehet tudni, hogy mi az oka a számla késésnek az applikációban? Vagy azt, hogy mikor fog megjelenni az új/aktuális számla? Ha jól emlékszem ilyenkor már bőven volt aktuális de még jövő havi számla is.
-
törölt tag
Így, hogy 4. szolgáltató már nem lesz Magyarországon, kíváncsi vagyok, hogy a 3500-3700-as sávokban visszaadják-e a 100MHz fölött megszerzett részt a szolgáltatók (one 130, telekom 120, yettel 140) az államnak (azt feltételezem, csak azért vették meg, hogy másnak ne maradjon). Amúgy is 100Mz-es sávszél a maximum....
-
samu2062
senior tag
Igényeltem a kedvezményeket, amiket ajánlottak, 1 év hűségidővel.
Most így 8200-nak kéne lennie a számlámnak összesen, a mobillal együtt.
Mégis 9700-as számlát kaptam.
Járt még így valaki?
Vagy én értek félre valamit? -
berobi78
tag
Sziasztok! Azt nem tudja valaki, hogy a Huawei P40 lite-on megy-e a Diginél a VoLTE és a VoWifi?
Köszi! -
4Grider
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest