-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
leo81
aktív tag
válasz
szaszyka #34796 üzenetére
Priorisának kellene lenni: a főváros, a megyeszékhelyek az autópályák és a főutak.
Rengeteg kis települést lefedtek (nyilván ez könnyebb volt), de még sok nagyvárosban sincs mindenhol kültéri lefedettség. Az autópályákon sem lehet végigmenni szakadás nélkül.
Sok 5-10 ezres kisvárosban sem sikerült még lefedettséget varázsolni, a Balaton partról meg ne is beszéljünk. Emlékeim szerint 2014-ben nyerték a frekit 2019-ben indultak. Tehát mindez 7 év alatt elég gyenge teljesítmény. -
szaszyka
senior tag
válasz
Saskakas18 #34794 üzenetére
Dunaúj.-Szfvár.-Enying útvonalon kb 20km az, ahol nincs térerő, egyébként megfelelő kb. És ez a Dunántúl , ami ugye nincs is annyira fejlesztve elvileg, mint a keleti végek. Ne általánosítsunk azért ennyire, mert sok helyen nagyon jó ez.
-
MadMancs
veterán
válasz
Saskakas18 #34794 üzenetére
Ezért mondtam hogy attól függ hol laksz az országban.
Nem lehet kijelenteni hogy mindenhol gyenge. Vannak nagyon jól lefedett országrészek. Meg persze sajnos nem túl jól lefedett is, mint a Te esetedben. -
MadMancs
veterán
válasz
Saskakas18 #34792 üzenetére
Ez így azért erős kijelentés. Ez attól függ merre laksz az országban. Naponta ingazok Közép Dunántúl és Komárom között. Elég ritka a pillanatnyi digi hiány. De ez nem feltétlenül csak digire igaz. Van olyan szakasz ahol csak voda működik.
-
Saskakas18
tag
Digi kártya mellett kell egy fő kártya, mert kb. sehol nem állja meg a helyét. Nagyvárosban van térerő, de ahogy kijövünk se mobilnet, se telefonálni nem lehet.
-
tahepa
senior tag
Szlovákiában Rozsnyó környékén van esély a Digi mobil használatára? Valaki próbálta már? Telekom és Telenor kártyám is van tartalékban...
-
tibor23
senior tag
Nejem Romániában roamingolt a Digivel, de nincsenek jó tapasztalatok ezzel kapcsolatban. A fő nemzetközi autópálya Brassó felé menet alig tudtam elérni, se Digis se Telekomos kártyájával normál hívással. Pl. Nagyszeben környékén ment, de folyamatosan dadogott a hang Telekommal. Sepsiszentgyörgyön (megyeszékhely) működött, de szinte állandóan dadogott a hang vagy másodpercekre kimaradt, nagyon ritka volt, hogy hibátlanul tudtunk beszélni 1-2 percet. Viberes hívás katasztrofálisan fos volt, szinte használhatatlan. Azt mondta Facebook is ilyen periodikusan működött, nagy nehezen betöltött aztán szünet. Itthon egyébként hibátlanul működik általában a Viber is, a telefon 1,5 éves Samsung A30E. Telekom hang meg szinte 100% tökéletes.
Érdekelne másnak mi a tapasztalata román roaminggal. -
törölt tag
válasz
trec12 #34778 üzenetére
Van egy "átcsoportosítható/felszabadítható" vagy nevezhetjük ahogy akarjuk 5 MHz duplex (fel+le) + 20 MHz szimpex (le) 700MHz-es sáv. Ezen felül van egy 40 MHz-es szimplex (le) sáv szabadon 1500 MHz-en. Már ezek önmagukban is elegendőek lennének egy gyors hálózathoz, de ott van még szabadon a 2300 MHz is.
Ha lesz tulajdonosváltás, akkor az idén meg lesz hirdetve még egy tender. -
leo81
aktív tag
Egyértelmű, hogy se CA, se száguldás sem lesz.
De azt nem mond már, hogy ha egy bázison 3db 5Mhz-es cella van az ugyanaz mintha 6 db lenne. Egy bázis által ellátott területen pont a duplája akkor az elérhető sávszélesség. A több, de kisebb cellákban jobbal eloszlanak az ügyfelek. -
leo81
aktív tag
válasz
Dr Bubo #34771 üzenetére
Igen ez tényleg így volt csak rájöttek, hogy 4,9 MHz-es 4G-s blokk nincs. Mert ugye most csak ennyi áll rendelkezésre 2022 áprilisáig.
Elpazarolni 2MHz-et 2G-re bruttó 4Ft-os percdíj mellett szerintem nagy hülyeség.
Adatforgalomra nincs telefonadó (2,5Ft/perc), összekapcsolási díj (1,7Ft/perc) és csak 5% az áfa. -
-
gorbep
senior tag
válasz
kodoboy #34766 üzenetére
azért a strand a többi szolgáltatót is megfekteti...nálam a Telenor is letérdel, nem csak a Digi... képzeld el mit csinál egy cellával 10 000 strandoló... kinek nincs mobilja? Megváltoztak a szokások is... mi fürdünk, labdázunk, evezünk, napozunk... de sokan még a strandon is CukiCica videót néznek TeCsőn, meg ArcosKönyvön ArcosIdőznek megállás nélkül... a teljes spektrum sokszorosa sem lenne elég nekik... ez ilyen... nem ilyen készüléksűrűségre találták ki ezt a technológiát...
-
kodoboy
tag
Boldogság, hogy van lefedettség a Balaton környékén, de 2 hét masszív balatonföldvári használat után azért nem vagyok meggyőzve. Szinte napközben értékelhetetlen a net, max messenger és Facebook, amire használható. Hol működik, hol nem. Lehet, hogy itt akkora terhelést kap a hálózat, hogy megfekszik? Éjszaka érdekes, hogy jobb a helyzet, bár nem sokkal.
-
pjen
félisten
Most néztem, ha van okos TV és net+kód, böngészőből egész jó.Minek hozzá bármi is?
-
MadMancs
veterán
Ahogy 4Grider is írja, az nem az igazi, nem erre találták ki, míg képernyő tükrözessel azt látod a TV-n amit teló mutat, addig CC vel csak a stream megy át, CC app megkapja utasítást, megy a műsor. Onnantól telót ki is kapcsolhatod. Vagy azt csinálsz közben telóval amit szeretnél.
-
4Grider
nagyúr
Tudom hogy megy. De aki sokat néz így tv-t, annak a chromecast sokkal kényelmesebb, mivel nem a képernyőtükrözés az elve, így a stream megnézéséhez nincs szükség a továbbiakban a telefonra (azaz el lehet sétálni a telefonnal a wifi hatósugarából, ha már megadtad az utasítást a chromecastnak, hogy mit szeretnél nézni).
-
Zslt5
csendes tag
Sziasztok! Digionline tv műsorait szeretném tabletről vagy telóról átküldeni okostv-re.
Az appban jobb felső sarokban lévő átküldő ikon nem aktív. Mit kell beállítanom vagy telepítenem telóra vagy tv-re hogy az appból érintésre át tudjam küldeni tv-re? Köszi előre is. 😊 -
OnLy16
tag
Sziasztok,
Valakinek van tapasztalata Digi Aktív 50 SIM + stick párossal, amit TP-Link 1043ND (v4) OpenWRT routerbe dugva tudott stabilan használni? -
zelikocc
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #34744 üzenetére
Kalocsán a víztorony is kapott egy állomást, így már a 4 állomással teljesen lefedett lett a város. Korábban a kórházban nem volt térerő, de ezzel ez is meg lett oldva.
-
zelikocc
senior tag
válasz
novinyul #34746 üzenetére
Nem azért, de ugyanannyi erővel hogy ide írjátok ezeket, simán be is jelenthetitek:
https://digi.hu/mobil-eszrevetelekNekem 2x fordult elő hogy be kellett jelentenem hálózat kiesést, és nem tudom mennyire általános de a bejelentéstől 5-10 percen belül újra ment a hálózat
-
novinyul
veterán
Na lehet hogy olvassák a fórumot
Ma már legalább lehet telefonálni és a központba még 4G is van.
-
novinyul
veterán
Balatonlelle elesett a tegnapi vihar után
Szolgáltatás nincs
-
exabit
tag
Sziasztok. Digis mobilnetet használok PC-n, a gyárilag hozzáadott 4G stick-kel. Viszont a jelerősség nem a legjobb (-100 -103 dB között), hiába vagyok Budapest közepén és hiába raktam ki a sticket az ablakba. Szerintetek segítene ha vennék egy 4G képes routert, aminek nagyobbak az antennái?
-
Lajosnagy17
senior tag
Felsőtárkány, Hunya, Endrefalva és az M5-ös Lajosmizse és Kecskemét között az új lefedett területek.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
mezois #34737 üzenetére
Nekem 4 hónap után válaszoltak, kértek elnézést a többszöri telefon, email, weboldal felületén történt bejelentés után. Érdemben nem foglalkoztak vele az látszik, inkább jóváírták a teljes általam kifogásolt összeget (picivel többet is, mint amit vitattam, innen látszik bele sem néztek) a késedelem miatt. Pénzemnél vagyok, de nem ugrálok az örömtől.
-
martonl
senior tag
válasz
Kronos3000 #34732 üzenetére
Ráckeve nincs lefedve a térkép szerint. A strandra is éppen csak átszédeleg a jel, látszik is, milyen gyenge a térerő. De a Csepel-sziget úgy általában elég gyenge, főleg a középső és a déli része.
-
mezois
tag
Sziasztok! A Diginek milyen címre lehet írni hogy válaszoljanak is,mert vagy 2 hete írtam nekik az ugyfelszolgalat@digi.hu címre de még nem válaszoltak.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Kronos3000 #34477 üzenetére
Sajnos egyre több helyen ütközöm problémába. Ráckevén a strandon teljesen használhatatlan volt a net. Tegnap Csepelről Budaörs felé a belvároson keresztül három helyen is megszakadt , úgy hogy tavaly végig semmi probléma nem volt vele.A Ráckevei strandon mértem, ennyi volt, a valóságban egy web oldalt sem töltött be, ez a mérés is sokáig tartott.
-
snooze
veterán
sziasztok.
roamingba mennyi netet lehet elhasználni az elöfizetésben lévö mobilnetböl? -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
juve600 #34720 üzenetére
Mostanában elég sokat jártam az M86-oson, ott ezt a nagyon vékony minden oldalról kirögzített tornyokat láttam. Sőt ilyeneket a 84-esen Sárvár és Jánosháza környékén is.
Pér és Ikrény környékére van most új engedély.
Ettől ez lehet még DIGI torony, de nem vagyok szakértő.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #34719 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak személyesen veheted át.
-
juve600
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #34719 üzenetére
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #34716 üzenetére
Rokon? Család? Valaki akitől tudsz simet kérni?
Nekem se lehetne, még is indulás 2. napjától van. -
PBA
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #34706 üzenetére
Az nem sokat jelent, hogy a hálózatkeresésnél feldobja a Digit, ez nagyon gyenge jelszintnél is megtörténhet, ugyanakkor felcsatlakozni nem fogsz tudni rá. Úgyhogy ez baromi félrevezető lehet másoknak. Akkor elérhető az adott szolgáltató az adott helyen, ha látja a telefonod, fel tud rá csatlakozni, és sikeresen tudsz hívást is indítani, lebonyolítani. És akkor még a lélegző cellákról nem is beszéltünk, amiknél mindez időszakosan is változhat, bár szerintem a Digi nem használ ilyen cellákat.
-
Sanyi.mTs
addikt
Digi Mobilinternet SIM kártyáját tabletbe rakva, ugyan olyan (APN, stb) beállítás szükséges, mintha a Digi mobil SIM kártyáját használnám?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Luissimo #34711 üzenetére
Szerintem ennek nincs köze hozzá, valószínűleg felhúztak egy új tornyot a közelben vagy valami. Szimplán "no service" volt akárhogy is próbáltam állítgatni bármit is. Próbáltam sok mindent, mert akartam fontos telefonokat intézni egyszer kétszer de semmi. Az erkélyen volt ugye egyedül egy kis térerő, de net nem volt, csak telefonhívásokat tudtam onnan intézni. Most meg teljes erősségen van 4G-n, 15+ mbit/s letöltési sebességgel.
-
Luissimo
veterán
válasz
jonnyjoker01 #34707 üzenetére
Mert nem kapcsolgat odavisszaa wifi miatt.
Tiltsd le az adatot és máris lesz 2g téreröd szerintem.
Nyilván eddi isövolt.
A 4g az neccesebb -
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17 #34706 üzenetére
"Xiaomi Mi10T Pro"
Digi VoWiFi nálad is megszűnt?
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Wifin vagyok és a vo wifit sehogysem sikerül működésre bírni. Vö LTE van csak a wifi mellett. Egy ideje szórakozott de most már nem megy egyáltalán.
Természetesen elejétől kezdve tökéletesen működött.
Galaxy s8
Tudok esetleg valami műszaki akadályról?
Vagy nálatok tökéletes? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #34704 üzenetére
Na és ma megint valamilyen "csoda" történt, a tömb amiben lakok sosem volt térerő, csak a teraszon tudtam telefonálni 1 egységgel, ma pedig maxos mindenhol, a lakásban, lépcsőházban, udvaron, mindenhol
Úgy vettem észre hogy kikapcsoltam a wifit tegnap de mégis ma reggel neteztem rendesen, aztán észrevettem hogy nincs wifi ikon, csak LTE.
-
Lajosnagy17
senior tag
A mai nap 84-esen mentem végig, rákerestem az elérhető hálózatokra. Nekem majdnem mindenhol jelezte, hogy a DIGI mobil 4G elérhető. Telekomos kártyám van, csak automatikus választás helyett, manuálisra tettem. Sümeg és után volt egy rész ahol a hálózat nem volt elérhető, de egyébként majdnem mindenhol jelezte a DIGI Mobilt.
Zalakaros fürdő: a Digi Mobilt nekem ott is bejelezte.
Nyőgér: ott is elérhető volt a DIGI Mobil. Ott hova szerelik az állomást. A víztorony tetejére?
Xiaomi Mi10T Pro
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #34704 üzenetére
Szigetmonostor és Horány is lefedett lett és a Balaton és környéke is sokat javult, főleg a Budapest felőli rész.
-
jonnyjoker01
veterán
Most a leállás után úgy érzem Budapesten a beltéri lefedettség is jobb lett. Egy csomó helyen ahol eddig elment teljesen a térerő/ csak az internet, van mégis.
-
trec12
addikt
válasz
SyMbioTe #34698 üzenetére
Győrben nekem még nem volt gondom vele, Youtube tudott szagatós lenni de az új telómmal ugyanott, ugyanaz nem szakadozik így úgy vélem a készülék vételi képessége is számíthat. Nekem is net miatt (30GB) van a Digi Mobil, fő kártyám Voda. Meglennék csak Digivel amúgy flotta miatt van meg a Voda. Szerintem tarsd meg a mostanit, mellette teszteld a Digit 1-2 hónapig aztán el tudod dönteni hiányozna-e a mostani szolgáltatód.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest