- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
blueye
veterán
Volt mar akit letiltottak teszt kozben?
-
4Grider
nagyúr
válasz
Kronos3000 #18096 üzenetére
Egy HD stream nézéséhez kb. 5 Mbps kell. Két laptopon az 10 Mbps. De felénk nem szokott meglenni Digi mobilon a 10 Mbps.
-
kagzer
aktív tag
Holnap megyek egy hétre Romániába.
Igény esetén írok tapasztalatot (roaming, hívás haza digis számra, lefedettség, stb) -
fernando9
csendes tag
Köszi a válaszokat! HBOGO, Netflix, 1-2 laptop menne róla, ilyen 10-20 mBit körüli sebesség bőven elég és árban így is fele/harmada a legolcsóbb kábeles szolgáltatásnak.
Nézelődtem én is az aliexpressen, ezt a router-t találtam ár-értékben kedvezőbbnek: [link] . Elvileg a legolcsóbb típusa is tudja a B1, B3 és B5 frekvenciákat. Ez elméletben jó lehet akkor az Aktív 50-es sim kártyához igaz? -
fernando9
csendes tag
Sziasztok,
A DIGINET AKTÍV 50 mobilnetes stick / sim routerben, otthoni internetként történő használatával van valakinek tapasztalata? Milyen router javasolt, ami működésre bírható a stickel/sim kártyával? -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől van hogy Németből hívom mutert aki Magyarországon van és nem hallok tárcsázás után kincsengo hangot.
Nemasag fogad és már csak azt hallom meg mikor muter beleszól,vagyis felveszi... -
Kuter
senior tag
Miért kellet törölni az előző üzenetemet? Nem üzleti megfontolásból tettem fel. Teljesen ingyen, bárkinek segítek. Többen is tanúsíthatják innen akár erről a fórumról is. Nem illegális tevékenységet folytatok.
Csak sajnos most szembesülünk avval a ténnyel hogy a régebben, vagy akár most meg vett Huawei routerek
nem ismerik a Digi hálózatott. Én vettem a fáradságot és meg kerestem az a Firmwaret (jelzem hivatalosan kiadott) ami tudja kezelni a Digi hálózatát.
Üdv Kuter -
huzat
csendes tag
válasz
Victoryus #16848 üzenetére
Sziasztok,
Én is ZTE833 stick-el és Aktiv 50 mobilnettel/D-link LTE routerrel próbálkozom sikertelenül,
- notebookba stick behelyez, eszközkezelő ZTE Proprietary USB Modem #2-ként azonositja, egyszer sikeresen felment és elindult a 4G hostless modem program, ment pár percig a net, azóta viszont semmi, ha bekapcsolom a gépet. Kéken villog a stick, de nincs kapcsolat.
-DWR116 routerbe stick behelyez, a 3G résznél kiirja hogy Digi.mobil HU hálózat, Link status : Connecting...
és ez sem változik.
Ügyfélszolgálathoz bementem, kicserélték a sticket/kártyát, és ugyanaz az eredmény, Windows felismeri a modemet, viszont nincs net. Routeren szintén csak a Connecting... státuszig jut.Mi erre a megoldás?
Köszönöm előre is! -
herdsman12
őstag
válasz
RWhite #16034 üzenetére
A "Digi SIM kiadása meghatalmazottnak" ügyben beadott kérdésemre 36 nap után semmitmondó választ kaptam a Digitől (09.03.).
"A DIGIMobil szolgáltatást Előfizetők kizárólag személyesen tudják megrendelni, az Előfizető nevében történő meghatalmazást nem áll módunkban elfogadni."Mivel a hírközlési törvény egyáltalán nem, egy NMHH rendelet is csak egy kivételes esetben, a Digi 2019. szeptember előtti ÁSZF szintén nem tiltja a meghatalmazott ügyintézését, így szerintem jogtalanul intézkedtek.
A 2019.90.02-től érvényes ÁSZF, J melléklet 1 pontjába bekerült a "Mobil csak személyes ügyintézés" előírása, így rendezték ezt a kérdést. -
DonMaster
addikt
válasz
Dr Bubo #18075 üzenetére
nem 4honap után már nem 0,488 Ft/MB. hanem
A Szolgáltató a méltányos használat feltételeinek be nem tartásának időtartama alatt az irányadó belföldi díjakon túl az alábbi többletdíjak felszámítására jogosult:adatforgalom: 2,5 Ft/MB
és a 0,488 Ft/MB + büntiben 2,5FT/MB az ~3FT/MB
ugye ezt irta : "Ha fél évig Németországban leszek akkor a diginel hogy alakulnak a díjak? Adatroming tiszta 0.488 Ft / MB "
oké 6honapbol az az elsö 4honap és 2hétre nem vonatkozik, de az utolsó 1honap 2hétre igen. ott már ~3FT/MB ha jol értelmezem a méltányossági-t.
-
DonMaster
addikt
válasz
sfdrakex #18072 üzenetére
igen igazad van. de kb 2p se volt a Digi oldalán oda görgetni a roaming-hoz. és elolvasni. de sajnos vannak akik erre se képesek.
Amúgy még az adatroming se tiszta számára, mert az is 3Ft/MB nem 0,5FT/MB de mindegy , szerintem aki fél évet kimegy külföldre, az vegyen kint egy prepaid-ot azt szevasz, én ezt tenném, a roaming szerintem max 1 hónapos hosszu nyaralás aztán go Home.- ha tovább maradsz akkor vagy anyni pénzed van, hogy nem érdekel, vagy munka miatt, de utobbinál meg vegyél ottanit, az olcsóbb.
Jah és fél-év az elvileg már január után lesz. Ha elméletileg a Digi-nek a teszt sim jan1-ig 0Ft. és tegyük fel utána pénzbe kerül más csomagba átkerül mindenki azt meg a Digi-n kivül senkise tudja. pláne ez okbol is kifolyolag teszt sim tehát Magyarországon teszteljük, ne only roaming-ban, mert olcso .
-
DonMaster
addikt
válasz
barni87 #18069 üzenetére
így:
A méltányos használat feltételeinek betartása érdekében a hívószám használatát a Szolgáltató vizsgálhatja, amely vizsgálat a vizsgálat időpontját megelőző 4 hónapra terjed ki. Amennyiben a Szolgáltató a vizsgálat során a méltányos használat feltételeinek be nem tartását észleli, erről SMS-t küld az Előfizető részére, amelyben felhívja az Előfizető figyelmét arra, hogyha a méltányos használat feltételeinek az értesítést követő 2 héten belül nem tesz eleget (a használat jellege nem változik), akkor az Előfizető az érintett szolgáltatásokat az 1. roaming díjzónában a továbbiakban kizárólag belföldi díj és többletdíj együttes alkalmazásával veheti igénybe – addig az időpontig, ameddig nem tesz eleget a méltányos használat feltételeinek.A Szolgáltató a méltányos használat feltételeinek be nem tartásának időtartama alatt az irányadó belföldi díjakon túl az alábbi többletdíjak felszámítására jogosult:
hanghívás indítása: 12 Ft/perc
hanghívás fogadása: 3 Ft/perc
SMS küldés: 3 Ft/SMS
adatforgalom: 2,5 Ft/MB -
barni87
újonc
Sziasztok.
Ha fél évig Németországban leszek akkor a diginel hogy alakulnak a díjak? Adatroming tiszta 0.488 Ft / MB de a telefonálásra milyen díjakat számítanak fel? 30 nap folyamatos kint lét után mindenképpen vannak díjak és ez érdekelne pontosan mi és mennyi.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Barátnőm 2 hétig Izlandon van, sikerült neki a Roaming Pluszt beállítani a Síminn 3G-re. A DIGI Roaming oldal alapján úgy értelmezem, hogy DIGI-DIGI kártyák között 0 Ft a percdíj Izland és Magyarország között. Tehát ha én hívom Magyarországról a DIGI-s kártyáról vagy hogyha Ő hív engem Izlandról a DIGI-s kártyáról, akkor az 0 Ft lesz, igaz?
Előre is köszönöm a választ.
-
DonMaster
addikt
válasz
Intruder2k5 #18054 üzenetére
Persze ertem . de ameg nincs fizikailag bekotve addig vissza is mondhatja es az kb 15nap addig meg hasznalna a simet barhol mert hivatalosan nincs digije igy a digi nem is tud oda szamlazni . inkabb az ilyen vissza eles miatt van igy bar a megfogalmazas sem 100as de az a digi baja.
-
-
noorbertt
őstag
Ismét egy értelmes téma, be kell perelni xd mert megtévesztő a vállalja kifejezés!!!!!
Sőt amúgy az is lehet H még az első számlát is meg kell várni, mert azon van egy azonosító
-
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #18054 üzenetére
Szerintem ez a DIGI hülyesége megint.Megfogalmaztak egy előírást,és utána gondolkodtak.Én egyszer jártam így,alá írtam a szerződést és a bekötés előtt lemondtam,nem történt semmi.Gondolom digi is erre gondolt,egyszerűbb a bekötésig ki sem adni a kártyát,mint útána tiltogatni.
-
-
-
sfdrakex
nagyúr
vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
Emiatt viszont érdekesebb, mert megrendelte a szolgáltatást, bár ugye bekötve még nincs. Viszont ez szerint elég ha megrendeled, ami nyilván hülyeség, de ők írták.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest